Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Πηκτωμάτων βερνίκια 3 σε 1 / Gel nail polish
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NAIL-EON UV βερνίκι νυχιών Sparkel - συναρπαστικό αποτέλεσμα για τα νύχια
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Sparkellacke ξηρό άνισα, και να δημιουργήσει μια τέτοια συναρπαστική επιπτώσεις στην επιφάνεια των νυχιών. Η NAIL-EON UV βερνίκι νυχιών Sparkel σε διάφορους χρωματισμούς εφαρμόζεται όπως ένα συμβατικό βερνίκι νυχιών σε φυσικά και τεχνητά νύχια και σκληρύνει gel βερνίκι υπό υπεριώδες φώς.
Η NAIL-EON UV καρφί πολωνική μπορεί Sparkel ακρυλικό και γέλη νύχια και εφαρμόζεται στο φυσικό νύχι καλά προετοιμασμένη και παράγει το λεγόμενο Sparkel ή άμμο επίδραση. Ένα παλτό βάσεων είναι ιδιαίτερα σημαντικό ως βάση για το φυσικό νύχι, το εφίδρωση παραμένει στρώμα πάνω στο νύχι. Για κάθε τύπο των νυχιών, η εφαρμογή του ένας συνδέοντας πράκτορας καθήκον αστάρι που εξασφαλίζει ότι τίποτα να φλοιό. Το παλτό πηκτωμάτων εφαρμόζεται όπως άλλες βερνίκι νυχιών με τη βούρτσα, με τη διαφορά, που σκληραίνει το προϊόν υπό Υπεριώδεις ακτίνες. Αυτό δημιουργεί ένα στρώμα του ιδρώτα που αφαιρείται με μια σκούπα. Για σφράγιση από μια κορυφαία παλτά είναι επίσης σκληρύνει εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση. Πριν το καρφί μπορούν να διακοσμηθούν εκτός από το Sparkellack με την τέχνη νυχιών κατόπιν αιτήματος.


ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.6
Επισκόπηση
5
10
4
4
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής