Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Πηκτωμάτων βερνίκια 3 σε 1 / Gel nail polish
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NAIL-EON Peel Off Μόνιμο Βερνίκι τραγανή - προσαρμοσμένο λάμψη νυχιών σχεδιασμός για τα νύχια
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Ειδικά για το NAIL-EON peel off τραγανή Μόνιμο Βερνίκι είναι ότι τα διάφορα σωματίδια ενσωματώνονται μέσα στο ζελέ. Μεταλλικό λαμπερά και σε διαφορετικές Χρώμα και Μέγεθος, είναι εξάπλωση, όταν εφαρμόζεται στην επιφάνεια των νυχιών και να δημιουργήσετε μεμονωμένα νυχιών τέχνης. Θα εφαρμοστεί η επίστρωση γέλη όπως ένα συμβατικό βερνίκι νυχιών. Ωστόσο, το προϊόν υπό υπεριώδεις θεραπεύεται.
Όπως και κάθε παραγγελία γέλη νυχιών πρέπει να προετοιμαστεί επίσης για την εφαρμογή του την NAIL-EON peel off Μόνιμο Βερνίκι τραγανή. Ένα παλτό βάσεων πρέπει να χρησιμοποιούνται όταν εφαρμοστεί στα φυσικά νύχια, δεν αφαιρέσετε το στρώμα του ιδρώτα που παράγεται κατά τη θεραπεία. Ένα αλφαβητάρι παρέχει την ιδανική προσκόλληση. Η τραγανή γέλη επίστρωση εφαρμόζεται στο νύχι με πινέλο σε ένα λεπτό στρώμα και στη συνέχεια να σκληρύνει. Μετά χρησιμοποιώντας το UV λαμπτήρα παραμένει ένα στρώμα του ιδρώτα στο νύχι, που με μια σκούπα από γκάμα καλά να αφαιρεθεί. Το Naildesigns καταλήγει με μια σφραγίδα. Αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας ένα κορυφαίο παλτό.

ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής