Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Gel polish / Gel nail polish
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Μόνιμο Βερνίκι NAILEON UV βερνίκι vγυμνό - ματ νυχιών σχεδιασμός σε παστέλ
Λεπτομέρειες
+

Μόνιμο Βερνίκι NAIL-EON UV βερνίκι vγυμνό δημιουργεί κομψό νυχιών σε μουντές αποχρώσεις. Η διακριτική γέλη επιστρώσεις μπορεί να εφαρμοστεί σε φυσικά και τεχνητά νύχια και είναι ιδανικά ταιριαγμένα σε συνδυασμό με ακρυλικό μοντέλο που είναι σε θέση να την νυχιών σχεδιασμός. Μετά τη σκλήρυνση και καθαρισμό της επιφάνειας των νυχιών για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, με νυχιών σφραγισμένο παλτό.

Ως προετοιμασία για την εφαρμογή της NAIL-EON υπεριώδους Ακτινοβολίας είναι βερνίκι νυχιών γυμνό περιποιημένα των νυχιών, ή μοντέλα, την επιφάνεια των νυχιών είναι καθαρά για τη δουλειά χρώμα γέλη με τον καθαριστή. Ένα παλτό βάσεων, η οποία σκληρύνει κάτω από τη μονάδα UV, δημιουργεί το αντίστοιχο μαξιλάρι στο φυσικό νύχι, το προκύπτον στρώμα του ιδρώτα θα παραμείνει στο νύχι. Το UV βερνίκι νυχιών, που διατίθεται σε διάφορες σκιές κρητιδογραφιών, είναι στη συνέχεια να εφαρμοστεί ως ένα παραδοσιακό βερνίκι νυχιών και να θεραπευτεί. Τώρα μπορεί να επεξεργαστεί ένα καρφί τέχνης στο νύχι, εναλλακτικά η σφραγίδα με ένα νυχιών παλτό μπορεί να γίνει άμεσα. Επίσης αυτό θεραπεύεται υπό υπεριώδεις και ένα στρώμα του ιδρώτα.
ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.7895
Επισκόπηση
5
17
4
0
3
2
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής