Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Πηκτωμάτων βερνίκια / Gel nail polish
Μόνιμο Βερνίκι NAILEON UV βερνίκι vγυμνό - ματ νυχιών σχεδιασμός σε παστέλ
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Μόνιμο Βερνίκι NAIL-EON UV βερνίκι vγυμνό δημιουργεί κομψό νυχιών σε μουντές αποχρώσεις. Η διακριτική γέλη επιστρώσεις μπορεί να εφαρμοστεί σε φυσικά και τεχνητά νύχια και είναι ιδανικά ταιριαγμένα σε συνδυασμό με ακρυλικό μοντέλο που είναι σε θέση να την νυχιών σχεδιασμός. Μετά τη σκλήρυνση και καθαρισμό της επιφάνειας των νυχιών για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, με νυχιών σφραγισμένο παλτό.

Ως προετοιμασία για την εφαρμογή της NAIL-EON υπεριώδους Ακτινοβολίας είναι βερνίκι νυχιών γυμνό περιποιημένα των νυχιών, ή μοντέλα, την επιφάνεια των νυχιών είναι καθαρά για τη δουλειά χρώμα γέλη με τον καθαριστή. Ένα παλτό βάσεων, η οποία σκληρύνει κάτω από τη μονάδα UV, δημιουργεί το αντίστοιχο μαξιλάρι στο φυσικό νύχι, το προκύπτον στρώμα του ιδρώτα θα παραμείνει στο νύχι. Το UV βερνίκι νυχιών, που διατίθεται σε διάφορες σκιές κρητιδογραφιών, είναι στη συνέχεια να εφαρμοστεί ως ένα παραδοσιακό βερνίκι νυχιών και να θεραπευτεί. Τώρα μπορεί να επεξεργαστεί ένα καρφί τέχνης στο νύχι, εναλλακτικά η σφραγίδα με ένα νυχιών παλτό μπορεί να γίνει άμεσα. Επίσης αυτό θεραπεύεται υπό υπεριώδεις και ένα στρώμα του ιδρώτα.
ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.6296
Επισκόπηση
5
22
4
2
3
2
2
0
1
1

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής