Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Πηκτωμάτων βερνίκια / Gel nail polish
Vylet-Nails Premium UV βερνίκι νυχιών εξαιρετικά glitter τη nded
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Η Vylet-Nails Premium UV βερνίκι νυχιών εξαιρετικά glitter εμπλουτίζεται με σωματίδια υψηλής ποιότητας και εξαιρετικά γυαλιστερή λάμψη. Το Glitzerstyle είναι επίσης κατάλληλο ακριλικό ή τζέλ νυχιών για τα φυσικά σας νύχια και επίσης θαυμάσια κατάλληλους ως υπόστρωμα για διάφορες τεχνικές τέχνης νυχιών.

Μια καλή προετοιμασία του τα glitter καρφί καλύτερα αποτελέσματα κατά την εφαρμογή της Vylet-Nails Premium η UV που προκαλούνται εξαιρετικά glitter βερνίκι νυχιών. Το καρφί είναι περιποιημένα και και εμπνέεται από το φυσικό νύχι παρέχει ένα παλτό βάσεων για το αντίστοιχο υπέδαφος και αποτρέπει αποχρωματισμό του όνυχος. Η λάμψη επίστρωση gel εφαρμόζεται όπως ένα συμβατικό βερνίκι νυχιών στο καθαρό και στεγνό νύχι και σκληρυμένα ως ένα λεπτό στρώμα στο Υπεριώδες φως. Περαιτέρω στρωμάτων μπορεί να εφαρμοστεί για ακόμα περισσότερα εφέ αχτίδα. Αμέσως ή μετά τοποθέτηση ένα άλλο στολίδι τέχνη νυχιών είναι η σφραγίδα με ένα κορυφαίο παλτό. Η σφράγιση gel κάνει το τέλειο φινίρισμα των νυχιών σχέδια και παρέχει την γρατσουνιά-ανθεκτική και ανθεκτική καρφιά καιρό και έντονα λάμπει. Λάδι νυχιών ή στίλβωση παρέχουν πρόσθετες γυαλιστερό εφέ και τα περιποιημένα νύχια.

Βάση, χρώμα φινίρισμα - όλα σε ένα UV βερνίκι νυχιών

-Δεν κόλλα ή γυαλιστερό στρώμα που απαιτούνται
-Χωρίς να ιδρώνετε στρώμα
-Γυαλιστερό
-Αδιαφανή ταυτόχρονα εφαρμογή
-Hardens κάτω από λαμπτήρα UV-LED
-Απλή εφαρμογή όπως βερνίκι νυχιώνιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.5
Επισκόπηση
5
3
4
0
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής