Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Gel polish
Vylet-Nails Premium Peel Off Μόνιμο Βερνίκι παστέλ - ανθεκτικό βερνίκι νυχιών για τα νύχια

Λεπτομέρειες
+

Το Vylet-Nails Premium Ξεκολλήστε παστέλ UV βερνίκι νυχιών είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για το σχεδιασμό νυχιών ανθεκτικό σε φυσικά νύχια, προσφέρει αλλά επίσης στην εφαρμογή από ακρυλικό και γέλη νύχια. Μετά την προετοιμασία του υπεδάφους, εφαρμόζεται το UV βερνίκι νυχιών λεπτό και σκληρύνει με την λάμπα UV.

Το Vylet-Nails Premium θα ξεκολλήσουν παστέλ UV βερνίκι νυχιών χρησιμοποιείται στο φυσικό νύχι ως βελτίωση των χρωμάτων, απαιτείται μια διεξοδική αστάρι. Το καρφί είναι περιποιημένα και στη συνέχεια παρέχονται με ένα παλτό βάσεων. Αυτό το παλτό βάσεων προστατεύει αποχρωματισμό των νυχιών και λειαίνει την επιφάνεια. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται το παστέλ-χρώμα όπως ένα συμβατικό βερνίκι νυχιών με το πινέλο. Μια χαμηλή ταινία πάχους, καθώς και μια πλούσια σύμβαση είναι σημαντικό. Μετά το ξεπίκρισμα υπό Υπεριώδεις ακτίνες, ένα άλλο στρώμα του χρώματος μπορεί να είναι ζωγραφισμένα στο εάν είναι απαραίτητο. Επιτυγχάνεται, το επιθυμητό χρώμα βάθος τη σφραγίδα με ένα κορυφαίο παλτό, γεγονός που καθιστά λάμπει το καρφί και εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή. Η σειρά των UV βερνίκι νυχιών σε άλλες επιφάνειες όπως το ακρυλικό, φίμπεργκλας ή τζελ είναι ανάλογη.

Βάση, χρώμα φινίρισμα - όλα σε ένα UV βερνίκι νυχιών

-Δεν κόλλα ή γυαλιστερό στρώμα που απαιτούνται
-Χωρίς να ιδρώνετε στρώμα
-Γυαλιστερό
-Αδιαφανή ταυτόχρονα εφαρμογή
-Hardens κάτω από λαμπτήρα UV-LED
-Απλή εφαρμογή όπως βερνίκι νυχιών


ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

5

Επισκόπηση

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής