Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Πηκτωμάτων βερνίκια / Peel off mόνιμο βερνίκι

Peel off mόνιμο βερνίκι

UV ματ κορυφαίο παλτό Peel off mόνιμο βερνίκι UV ματ κορυφαίο παλτό
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON UV βερνίκι νυχιών καθαρό Peel off mόνιμο βερνίκι NAIL-EON UV βερνίκι νυχιών καθαρό
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON βερνίκι νυχιών UV μετάξι Peel off mόνιμο βερνίκι NAIL-EON βερνίκι νυχιών UV μετάξι
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
nded ματ ενυδατώστε off σφράγιση gel Peel off mόνιμο βερνίκι nded ματ ενυδατώστε off σφράγιση gel
from 3,95 € *
26,33 € / 100 ml
NAIL-EON Gel Βερνίκι νυχιών HIGHLIGHTS Peel off mόνιμο βερνίκι NAIL-EON Gel Βερνίκι νυχιών HIGHLIGHTS
from 1,95 € *
39,00 € / 100 ml
Ακραία glitter UV βερνίκι νυχιών NAIL-EON Peel off mόνιμο βερνίκι Ακραία glitter UV βερνίκι νυχιών NAIL-EON
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON UV βερνίκι νυχιών Sparkel Peel off mόνιμο βερνίκι NAIL-EON UV βερνίκι νυχιών Sparkel
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON Gel Βερνίκι νυχιών Charming Peel off mόνιμο βερνίκι NAIL-EON Gel Βερνίκι νυχιών Charming
4,95 € *
33,00 € / 100 ml
NAIL-EON νέον UV βερνίκι νυχιών Peel off mόνιμο βερνίκι NAIL-EON νέον UV βερνίκι νυχιών
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON Soak Off μεταλλικό Μόνιμο Βερνίκι Peel off mόνιμο βερνίκι NAIL-EON Soak Off μεταλλικό Μόνιμο Βερνίκι
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON Peel Off τραγανή Μόνιμο Βερνίκι Peel off mόνιμο βερνίκι NAIL-EON Peel Off τραγανή Μόνιμο Βερνίκι
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON glitter UV βερνίκι νυχιών Peel off mόνιμο βερνίκι NAIL-EON glitter UV βερνίκι νυχιών
from 2,45 € *
49,00 € / 100 ml
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Peel off mόνιμο βερνίκι NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
from 0,75 € *
2,08 € / 100 g
Peel off mόνιμο βερνίκι και peel off gel nail polish για πολλά σχέδια νυχιών

 Βερνίκι νυχιών, που απλούστατα να φύγει μόνη της ότι είναι πρακτικό και φιλικό προς το νύχια, την ίδια στιγμή. Ξεκολλήστε βερνίκι νυχιών έχει προ πολλού και παραμένει βιώσιμο λαμπρή, μπορεί να είναι αλλά ήθελα ένα αυτοκόλλητο εύκολα από το νύχια μακριά. Συμπεριλαμβανομένου στο φυσικό νύχι παραμένει αμετάβλητη και μοιάζει υγιή και άθικτα. Το πρωτοποριακό γέλη επίστρωμα είναι σκληρύνει κάτω από UV ή LED φως και παίρνει τόσο την καλή αντοχή και σταθερότητα.

Σε το Peel Off tα διάφορα πλεονεκτήματα της βερνίκι νυχιών και Ξεκολλήστε τεχνολογία συνδυάζουν βερνίκι νυχιών. Το επίστρωμα μπορεί να εύκολα και γρήγορα εφαρμοστεί στο φυσικό νύχι και διατηρεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να τσιπ ή το μηδέν. Επίσης διατηρείται η υψηλός-ερμηνείας, το φυσικό νύχι προστατεύεται και ενοποιημένες. Για να αφαιρέσετε το βερνίκι στρώμα είναι απλά αφαιρείται, remover και σκούπα εδώ είναι περιττές. Θα ωφεληθούν ιδιαίτερα εύθραυστα και μαλακό πρόβλημα καρφιά, που είναι συχνά χωρίς λόγο να επιβαρυνθεί και επιπλέον αποδυναμώνεται από απορρυπαντικό.

Για το Peel Off tεχνολογία του φυσικού νυχιού παρασκευάζεται ως συνήθως. Για την ιδανική εφαρμογή της επικάλυψης γέλη, το φυσικό είναι νύχια πρέπει να είναι καθαρό και απαλλαγμένο από υπολείμματα χρωμάτων, σκόνη και λάδια. Είναι περιποιημένα του νυχιού, πετσάκια την έσπρωξε πίσω. Μετά τον καθαρισμό της επιφάνειας, ένας εγχυτήρας είναι το πρώτο βήμα με ένα αντίστοιχο παλτό βάσεων. Αυτό αποτελεί τη βάση για τα στρώματα βαφής και βεβαιωθείτε ότι το νύχια δεν είναι αποχρωματισμένες. Το αστάρωμα στρώμα θεραπεύεται, το υγρό στρώμα του ιδρώτα παραμένει ως πρόσθετες αλφαβητάρι για το νύχια. Τώρα το πρώτο Ξεκολλήστε στρώμα βερνίκι νυχιών πραγματοποιείται. Το βερνίκι εφαρμόζεται αραιά και ομοιόμορφα, ζωγραφική bug-για παράδειγμα με ένα στυλό διόρθωσης-. Το χρώμα είναι θεραπεύεται, για περισσότερο χρώμα ένταση, ένα άλλο στρώμα του χρώματος μπορεί να εφαρμοστεί. Ολοκληρώνεται μια σφραγίδα. Το κορυφαίο παλτό εφαρμόζεται στο νύχια, μια προσεκτική συσκευασία των νυχιών άκρη είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Μετά τη σκλήρυνση και το UV - ή το ΦΩΣ το εφίδρωση στρώμα για το κορυφαίο παλτό αφαιρείται με Zellette και σκούπα. Το αποτέλεσμα: ένα νύχι υψηλός-ερμηνείας, το οποίο είναι ιδανικό λόγω επιφάνειά σκληρό και ανθεκτικό στις γρατσουνιές και μακριά φαίνεται.

Αφαίρεση ακόμη είναι ελαφρύτερο από εφαρμογή χρώμα της φλούδας μακριά. Μια αλλαγή χρώματος είναι επιθυμητή ή αρχίσει να αποσταθεροποιήσει νυχιών, αφαιρείται απλά το βερνίκι από τα άκρα του. Τα νύχια είναι ιδιαίτερα ξηρό, ή εάν το χρώμα αλλάζει τακτικά, ένα λεγόμενο φλοιό κάνει τα στρώματα του χρώματος μακριά ενεργοποιητή.

Ρίξτε μια ματιά σε μας nded Hλεκτρονικό κατάστημα και να βρει το ιδανικό βερνίκι νυχιών σε μας Ξεκολλήστε φάσμα για τις ανάγκες σας. Με μια επιλογή από διαφορετικό χρώμα γέλη και επίδραση επιστρώσεις, Δημιουργήστε νέο, μοναδικό, και ανθεκτικό μακρύ νύχια σχέδια!

 


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€