Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Πηκτωμάτων βερνίκια 3 σε 1 / Peel off mόνιμο βερνίκι
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Peel off mόνιμο βερνίκι

NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Peel off mόνιμο βερνίκι NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
from 3,00 € *
Peel off mόνιμο βερνίκι και peel off gel nail polish για πολλά σχέδια νυχιών

 Βερνίκι νυχιών, που απλούστατα να φύγει μόνη της ότι είναι πρακτικό και φιλικό προς το νύχια, την ίδια στιγμή. Ξεκολλήστε βερνίκι νυχιών έχει προ πολλού και παραμένει βιώσιμο λαμπρή, μπορεί να είναι αλλά ήθελα ένα αυτοκόλλητο εύκολα από το νύχια μακριά. Συμπεριλαμβανομένου στο φυσικό νύχι παραμένει αμετάβλητη και μοιάζει υγιή και άθικτα. Το πρωτοποριακό γέλη επίστρωμα είναι σκληρύνει κάτω από UV ή LED φως και παίρνει τόσο την καλή αντοχή και σταθερότητα.

Σε το Peel Off tα διάφορα πλεονεκτήματα της βερνίκι νυχιών και Ξεκολλήστε τεχνολογία συνδυάζουν βερνίκι νυχιών. Το επίστρωμα μπορεί να εύκολα και γρήγορα εφαρμοστεί στο φυσικό νύχι και διατηρεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να τσιπ ή το μηδέν. Επίσης διατηρείται η υψηλός-ερμηνείας, το φυσικό νύχι προστατεύεται και ενοποιημένες. Για να αφαιρέσετε το βερνίκι στρώμα είναι απλά αφαιρείται, remover και σκούπα εδώ είναι περιττές. Θα ωφεληθούν ιδιαίτερα εύθραυστα και μαλακό πρόβλημα καρφιά, που είναι συχνά χωρίς λόγο να επιβαρυνθεί και επιπλέον αποδυναμώνεται από απορρυπαντικό.

Για το Peel Off tεχνολογία του φυσικού νυχιού παρασκευάζεται ως συνήθως. Για την ιδανική εφαρμογή της επικάλυψης γέλη, το φυσικό είναι νύχια πρέπει να είναι καθαρό και απαλλαγμένο από υπολείμματα χρωμάτων, σκόνη και λάδια. Είναι περιποιημένα του νυχιού, πετσάκια την έσπρωξε πίσω. Μετά τον καθαρισμό της επιφάνειας, ένας εγχυτήρας είναι το πρώτο βήμα με ένα αντίστοιχο παλτό βάσεων. Αυτό αποτελεί τη βάση για τα στρώματα βαφής και βεβαιωθείτε ότι το νύχια δεν είναι αποχρωματισμένες. Το αστάρωμα στρώμα θεραπεύεται, το υγρό στρώμα του ιδρώτα παραμένει ως πρόσθετες αλφαβητάρι για το νύχια. Τώρα το πρώτο Ξεκολλήστε στρώμα βερνίκι νυχιών πραγματοποιείται. Το βερνίκι εφαρμόζεται αραιά και ομοιόμορφα, ζωγραφική bug-για παράδειγμα με ένα στυλό διόρθωσης-. Το χρώμα είναι θεραπεύεται, για περισσότερο χρώμα ένταση, ένα άλλο στρώμα του χρώματος μπορεί να εφαρμοστεί. Ολοκληρώνεται μια σφραγίδα. Το κορυφαίο παλτό εφαρμόζεται στο νύχια, μια προσεκτική συσκευασία των νυχιών άκρη είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Μετά τη σκλήρυνση και το UV - ή το ΦΩΣ το εφίδρωση στρώμα για το κορυφαίο παλτό αφαιρείται με Zellette και σκούπα. Το αποτέλεσμα: ένα νύχι υψηλός-ερμηνείας, το οποίο είναι ιδανικό λόγω επιφάνειά σκληρό και ανθεκτικό στις γρατσουνιές και μακριά φαίνεται.

Αφαίρεση ακόμη είναι ελαφρύτερο από εφαρμογή χρώμα της φλούδας μακριά. Μια αλλαγή χρώματος είναι επιθυμητή ή αρχίσει να αποσταθεροποιήσει νυχιών, αφαιρείται απλά το βερνίκι από τα άκρα του. Τα νύχια είναι ιδιαίτερα ξηρό, ή εάν το χρώμα αλλάζει τακτικά, ένα λεγόμενο φλοιό κάνει τα στρώματα του χρώματος μακριά ενεργοποιητή.

Ρίξτε μια ματιά σε μας nded Hλεκτρονικό κατάστημα και να βρει το ιδανικό βερνίκι νυχιών σε μας Ξεκολλήστε φάσμα για τις ανάγκες σας. Με μια επιλογή από διαφορετικό χρώμα γέλη και επίδραση επιστρώσεις, Δημιουργήστε νέο, μοναδικό, και ανθεκτικό μακρύ νύχια σχέδια!

 


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής