Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Gel polish
Vylet-Nails Premium γυμνό UV βερνίκι νυχιών - βερνίκια νυχιών και το gel

Λεπτομέρειες
+

Με κερί gel Vylet-Nails Premium UV βερνίκι νυχιών γυμνό να δημιουργηθεί ομαλή καρφιά με μια όμορφη επιφάνεια. Η εφαρμογή είναι αρκετά εύκολο. Το UV βερνίκι εφαρμόζεται ως βερνικιού και στη συνέχεια να σκληρύνει υπό Υπεριώδεις ακτίνες. Εάν είναι απαραίτητο, επιπλέον επίπεδα μπορεί να αυξήσει την ένταση του χρώματος.

Η Vylet-Nails Premium UV γέλη Πολωνικά φυσικά νύχια, καθώς και ακρυλικό ή νύχια είναι εξοπλισμένα με γυμνό βερνίκι νυχιών με μόνιμο επίστρωση σε υψηλό χρώμα λάμψη. Ένα αλφαβητάρι απαιτείται πριν από τη σειρά των UV βερνίκι νυχιών το νύχι. Ένα παλτό βάσεων, που κηλιδώνει το βερνίκι προστατεύει και απαλύνει το καρφί είναι ιδανικό. Είναι το παλτό βάσεων είναι ξηρό, είναι το ασφάλιστρο gel βερνίκι UV εφαρμόζεται βερνίκι νυχιών σε ένα λεπτό στρώμα του και να σκληρύνει κάτω από τη λάμπα UV. Η ένταση των χρωμάτων επιτυγχάνεται, στεγανοποίησης μπορεί να γίνει άμεσα, εναλλακτικά περισσότερα στρώματα της Λάκκας εφαρμόζονται και να θεραπευτεί ένα κάθε φορά. Ως τέρμα, το κορυφαίο παλτό εξασφαλίζει σε κάθε περίπτωση ότι όνυχος μόνιμα προστατεύεται από γρατσουνιές, και το UV βερνίκι που είναι πολύ διατηρεί τη λάμψη της υψηλής ποιότητας.

Βάση, χρώμα φινίρισμα - όλα σε ένα UV βερνίκι νυχιών

-Δεν κόλλα ή γυαλιστερό στρώμα που απαιτούνται
-Χωρίς να ιδρώνετε στρώμα
-Γυαλιστερό
-Αδιαφανή ταυτόχρονα εφαρμογή
-Hardens κάτω από λαμπτήρα UV-LED
-Απλή εφαρμογή όπως βερνίκι νυχιών

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

1

Επισκόπηση

5
0
4
0
3
0
2
0
1
1

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής