Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Υγρά νυχιών / Καθαρισμός, απολύμανση και αφαίρεση
NDED Υγιεινή Ψεκάστε το 70% - Premium Υγιεινή Σπρέι για τη μοντελοποίηση των νυχιών και μανικιούρ
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Η nded Υγιεινή σπρέι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό των χεριών και επιφανειών, εφ 'όσον ο ίδιος δεν μπει σε ανοιχτές πληγές. Παρόμοιες συνθέσεις αποτελούν τη βάση πιστοποιηθεί σε απολυμαντικά.

Το προϊόν σχεδιασμού των νυχιών δεν έχει πιστοποιηθεί, δεδομένου ότι δεν μπορούν να καλυφθούν κάτω από άσηπτες συνθήκες, αλλά λειτουργεί και ως τέτοιες. Για να εξασφαλιστεί ένα πρότυπο υγιεινής σε κάθε εγγεγραμμένο σαλόνι νυχιών, επισημαίνουμε ότι τα απολυμαντικά μπορούν να μεταβιβαστούν μόνο για δική του χρήση, με σκοπό τη μεταπώληση μόνο κάτω από άσηπτες συνθήκες.

Εκτός από την nded Nagelmodellage Υγιεινή Ψεκάστε προσφέρουμε σε υγρά μας για τον καθαρισμό, την απολύμανση + απομάκρυνση επίσης διαφορετική πιστοποιημένο χέρια - και επιφάνεια απολυμαντικό του Hartmann. Για τα προϊόντα για τα νύχια του σχεδιασμού απολύμανση απλά κοιτάξτε τους αριθμούς σημείο 4173 30 Bacillol αφρό, 4175 και 4176 STERILLIUM κλασικό καθαρό και 4178 Bacillol 30 αφρό με σπρέι αφρού.

Επίσης, για το σχέδιο υγείας σας στο σαλόνι ομορφιάς το σωστό προϊόν είναι. Το καθαριστικό υγιεινής σαλόνι νυχιών είναι ειδικά χωρίς χρώμα - και αρώματα και παρασκευασμένα χωρίς λάδι, με αποτέλεσμα μια καλύτερη πρόσφυση του νύχια αποτέλεσμα Συστήματα Σχεδιασμός ό, τι με τα συμβατικά καθαριστικά.

Είναι επίσης δωρεάν αλδεΰδη, η οποία φέρνει την καλύτερη συμβατότητα με αυτό. Λόγω της ταχείας και χωρίς υπολείμματα εξάτμιση είναι σε αυτό το προϊόν το σχεδιασμό των νυχιών στο βέλτιστο καθαριστή. NDED Υγιεινή Ψεκάστε το 70% - Premium Υγιεινή σπρέι για νυχιών μοντελοποίηση, μανικιούρ και πεντικιούρ.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.871
Επισκόπηση
5
27
4
4
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής