Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Υγρά νυχιών / Καθαρισμός, απολύμανση και αφαίρεση
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
NDED υγιεινής ψεκασμού 80% - premium σπρέι υγιεινής για το καρφί και μανικιούρ
Λεπτομέρειες
+

Το σπρέι υγιεινής nded μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό των χεριών και τα πρόσωπα, όσο αυτός δεν αποτελούν τη βάση σε πιστοποιημένα απολυμαντικά με ανοιχτό πληγές πάρετε. παρόμοιες συνθέσεις.

Αυτό το προϊόν σχεδιασμός νυχιών είναι αν και δεν είναι πιστοποιημένο καθώς δεν κάτω από άσηπτες συνθήκες μπορούν να πληρωθούν, αλλά επίσης πράξεις καθαυτές. Να εξασφαλίσουν ένα πρότυπο υγιεινής σε κάθε νύχι Studio καταγραφεί-on, επισημαίνουμε ότι μπορεί να γεμίσει απολυμαντικά μόνο για προσωπική χρήση για μεταπώληση μόνο υπό άσηπτες συνθήκες.

Εκτός από το nded καρφί σπρέι υγιεινής, εμείς προσφέρουμε την ενότητα υγρά καθαρισμού και απολύμανσης + απόσταση από διάφορους πιστοποιημένους χέρια – και απολυμαντικό της εταιρείας Hartmann. Κοιτάξτε για προϊόντα με την απολύμανση σχεδιασμός νυχιών μόνο στην αφρού άρθρο αριθμό 4173 Bacillol 30, 4175 και 4176 Sterillium κλασικό καθαρό και 4178 Bacillol 30 αφρός με σπρέι αφρού.

Επίσης για το σχέδιό σας υγιεινής στο σαλόνι ομορφιάς είναι το σωστό προϊόν. Το καρφί σαλόνι καθαριστικό είναι ειδικά χωρίς χρώμα,- και αρώματα και έκανε χωρίς λάδι, τι μια καλύτερη ευθύνης που συνεπάγονται τα συστήματα σχεδιασμού νύχια έχει όσον αφορά τα συμβατικά καθαριστικά.

Είναι επίσης φορμαλδεΰδη, τι φέρνει μια καλύτερη συμβατότητα με. Λόγω της γρήγορα και υπόλειμμα χωρίς εξάτμιση είναι προϊόν με αυτό το σχεδιασμό καρφί το βέλτιστο καθαριστής. NDED υγιεινής ψεκασμού 80% - premium υγιεινής σπρέι νυχιών, μανικιούρ και πεντικιούρ.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.8519
Επισκόπηση
5
23
4
4
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής