Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Υγρά νυχιών / Καθαρισμός, απολύμανση και αφαίρεση
Καθαριστικό ήπια - nded καρφί νυχιών καθαρότερο μαλακό για απαλό καθαρισμό
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Ως ειδικό υγρό καθαρισμού για φυσικό νύχι το nded καθαριστικό νυχιών ανήκει ήπια - Nail Cleaner μαλακό αναγκαστικά τα αξεσουάρ τέχνη νυχιών. 70% ισοπροπυλική αλκοόλη παρέχουν μια απολυμαντική δράση, έτσι ώστε να λαμβάνονται υπόψη όχι μόνο τον καθαρισμό, αλλά και η υγιεινή ανά πάσα στιγμή. Το Cleaner χρησιμοποιείται για την απολίπανση και τον καθαρισμό της επιφάνειας του νυχιού πριν από τη βαφή ή πριν από την μοντελοποίηση των νυχιών.

Μια άλλη εφαρμογή για το καθαριστικό νυχιών από την κατηγορία Καθαρισμός, Απολύμανση και μακριά από το nded έχει, επίσης, κατά τη διάρκεια της Gelmodellage. Το προκύπτον μετά την σκλήρυνση των στρώσεων γέλης κολλώδη στρώση μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα και πλήρως με τον καθαριστή νυχιών. Αυτό εξασφαλίζει ότι το επόμενο στρώμα κρατά ασφαλείς. Επίσης, ακρυλικό, fiberglass και βερνίκι νυχιών μπορεί να αφαιρεθεί με το υγρό εύκολα. Για την εφαρμογή της nded καθαριστικό νυχιών εφαρμόζεται σε μία Zellette, ο νύχια σκουπίζεται με το εμποτισμένο Zellette μέχρι ακόμα και τα τελευταία υπολείμματα της βαφής ή πάστα από το νύχια απομακρύνονται. Για τους επίμονους καταθέσεις η επιφάνεια των νυχιών μπορεί επίσης να είναι εμποτισμένο με το καθαριστικό. Ανάλογα με το αν το Nail Cleaner είναι μαλακό απασχολούνται στον ιδιωτικό ή επαγγελματικό τομέα, διαφόρων μεγεθών δοχείο 100-5000 ml είναι διαθέσιμα. Φιάλες για πλήρωση είναι επίσης διαθέσιμα εδώ στο κατάστημα! NDED νυχιών Cleaner Ήπια - Premium Nail-Cleaner Soft 70% ισοπροπυλική αλκοόλη για το καρφί μοντελοποίηση, μανικιούρ και πεντικιούρ.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής