Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Υγρά νυχιών / Καθαρισμός, απολύμανση και αφαίρεση
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode WINTER2016
Υγιεινής σπρέι καθαρισμού, απολύμανσης και απομάκρυνση των βακτηρίων
Λεπτομέρειες
+

Προσεκτική εργασία και ένα υψηλό επίπεδο υγιεινής διαδραματίζουν έναν μεγάλο ρόλο στο νύχι. Διάφορα υγρά που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό και απομάκρυνση λειτουργίες, ιδιαίτερα υγιεινό λειτουργούν είναι δυνατό με το Vylet nails υγιεινής σπρέι.

Το σπρέι υγιεινής αποτελείται από 80% έως 20% ισοπροπυλική αλκοόλη και νερό. Αυτό το μίγμα έχει αποδειχθεί στον ιατρικό τομέα για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό. Μολυσματικοί παράγοντες αφαιρούνται αξιόπιστα, υγιεινά καθαρίζονται στο εργασιακό περιβάλλον. Ισοπροπανόλη είναι άχρωμο, πτητικό και εύφλεκτο εύκολα. Σε υψηλές συγκεντρώσεις μπορεί να είναι εκπληκτικά τους ατμούς. Η εφαρμογή είναι ως εκ τούτου, να εξασφαλιστεί επαρκής εξαερισμός των δωματίων. Η αναλογία 80/20 σε σπρέι υγιεινής είναι ιδανικό για το σαλόνι καρφί και ξετυλίγει την καθαρτήρια επίδραση παρά το μερίδιο νερού. Το υγιεινό σπρέι σε ένα μπουκάλι 250 ml μπορεί να εξαπλωθεί λεπτώς μέσω του ακροφυσίου της αντλίας. Χρήση, πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα που διαπερνά τη σκόνη στις ανοικτές πληγές ή τους βλεννογόνους. Vylet-Nails υγιεινής σπρέι - επαγγελματική υγιεινή σπρέι για Nä γέλη, γαλλικό μανικιούρ και πεντικιούρ.

Διαστάσεις
+
0.051 Μέτρα (m)
0.05 Μέτρα (m)
0.167 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής