Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Υγρά νυχιών / Καθαρισμός, απολύμανση και αφαίρεση
Υγιεινής σπρέι καθαρισμού, απολύμανσης και απομάκρυνση των βακτηρίων
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Η προσεκτική εργασία και ένα υψηλό επίπεδο υγιεινής διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη μοντελοποίηση των νυχιών. Τα διαφορετικά υγρά που χρησιμοποιούνται για τις εργασίες καθαρισμού και απομάκρυνσης, ιδιαίτερα υγιεινό εργασίας είναι δυνατή με το σπρέι υγιεινής Vylet Nails.

Το σπρέι υγιεινής αποτελείται από 80% ισοπροπανόλη και 20% νερό. Αυτό το μείγμα έχει από καιρό αποδειχθεί στον ιατρικό τομέα και είναι ιδανικό για τον καθαρισμό. Οι ξένες προσμίξεις απομακρύνονται με αξιοπιστία, το εργασιακό περιβάλλον υγιεινό τρόπο καθαρίζονται. Ισοπροπανόλη είναι άχρωμο, πτητικό και εύφλεκτο. Σε υψηλές συγκεντρώσεις, οι ατμοί μπορεί να προκαλέσουν ναρκωτικές επιδράσεις. Ως εκ τούτου, προσέξτε για επαρκή αερισμό των δωματίων σε εφαρμογή. Η 80/20 πρόσμιξη αναλογία Υγιεινής Spray είναι ιδανικό για την σαλόνι νυχιών και ξεδιπλώνεται παρά την περιεκτικότητα σε νερό του καθαρισμού επίδρασή του. Το σπρέι υγιεινής σε 250ml φιάλη μπορεί λεπτώς να διανεμηθεί μέσω του ακροφυσίου της αντλίας. Όταν χρησιμοποιείτε θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι η λεπτή σκόνη δεν έρχεται σε ανοικτές πληγές ή τους βλεννογόνους.


Διαστάσεις
+
0.051 Μέτρα (m)
0.05 Μέτρα (m)
0.167 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής