Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Υγρά νυχιών / Περιποίηση νυχιών
nded Φροντίδα Ασβέστιο

Λεπτομέρειες
+

Πολλοί να αναζητούν περιποιημένα νύχια και έχουν το ίδιο πρόβλημα όπως και πολλοί άλλοι, ότι τα νύχια έχουν καμία σταθερότητα. Κάνει κάτι αλλά και για τα όμορφα και περιποιημένα χέρια και ωραία νύχια. Από το άγχος της καθημερινότητας, εκτίθενται τα χέρια και τα νύχια μας, τα καρφιά μπορεί να χάνουν τη σταθερότητα, και έτσι το δάκρυ, να διακόψει και να σκλήθρα. Διάφορες εξωτερικές επιρροές γίνονται πορώδη και εύθραυστα. Αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι, και με την κατάλληλη προσοχή μπορεί γρήγορα και απλά να ριχτούν. Για να γίνει αυτό, κάποιος πρέπει να ξέρει μόνο τι υγρά υποχρεούνται να το καρφί. Ένα μανικιούρ, θα πρέπει να είναι αυτονόητο, εάν θέλετε να έχετε όμορφα νύχια. Μετά τα καρφιά πρέπει να συντηρούνται σωστά. Μας nded φροντίδα ασβέστιο είναι απολύτως κατάλληλη για να παρέχει το σημαντικό θρεπτικό ασβέστιο εύθραυστα νύχια. Δραστικό συστατικό του εύθραυστα νύχια θα πίσω ελαστικό και αποτρέπει τον κίνδυνο λυσσασμένου επάνω, διάλυση ή Splitterns. Πάρει τη θρεπτική φροντίδα για τα νύχια σας σε ένα μπουκάλι βούρτσα 15 ml. Με τη βούρτσα που μπορείτε να εφαρμόσετε τη φροντίδα απλά για να ενισχύσουν τα φυσικά σας νύχια, όπως ένα βερνίκι νυχιών, φυσικά. Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να εμπιστευτείτε μας εμπειρία ως κατασκευαστής της άνευ όρων. Απελπισία πια με τα νύχια σας, εάν είναι εύθραυστο ή εύθραυστα και να το διατηρεί μας ασβεστίου.

Διαστάσεις
+

0.033 Μέτρα (m)
0.019 Μέτρα (m)
0.075 Μέτρα (m)

Σφραγίδα
+

Σκληραίνει στον αέρα

Σχεδιασμός νυχιών χωρίς συσκευή σκλήρυνσης: Ομορφύνετε τα φυσικά ή τεχνητά σας νύχια χωρίς τεχνικές συσκευές και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα σκληραίνουν στον αέρα.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.7273

Επισκόπηση

5
9
4
1
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής