Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Υγρά νυχιών / Περιποίηση νυχιών
Vylet Nails Ασβέστιο Νυχιών

Λεπτομέρειες
+

Έχουμε επιλέξει ένα με βάση υγρό στο νύχι του τα χέρια και τα πόδια σας για σας. Η φροντίδα νυχιών Vylet-nails ασβέστιο είναι ένα Σωτήρα για εύθραυστα και ραγισμένα νύχια. Ίσως σας ενοχλήσει γύρω από για πολύ καιρό με συγκλονιστικά άκρες των νυχιών. Το υγρό μεταφέρεται με το ασβέστιο ορυκτών και αποτελεί την ιδανική θεραπεία για αυτά τα κακά. Χάρη στην παραγωγή ποιότητας σαλόνι νυχιών, αναφέρονται σε ένα επαγγελματικό προϊόν για σας μανικιούρ και πεντικιούρ. Αυτό έρχεται σε σας σε μια όμορφη γυάλινη φιάλη με ενσωματωμένο πινέλο σε το βιδωτό καπάκι. Ξέρετε που σας βερνίκια νυχιών. Ροζέ λάμπει προϊόν φροντίδας του δέρματος είναι λεπτή και εύκολο να χειριστεί. Υπάρχει μια ελαφρά ρέοντας επίστρωση εφαρμόζεται στα φυσικά νύχια. Στο πιάτο νυχιών, τίποτα δεν είναι περισσότερο από το ελαφρύ χρώμα για να δείτε. Η Vylet-nails φροντίδα για καρφί ασβέστιο, γρήγορο και διαφανές ξεραίνεται. Μια διακριτική λάμψη αντικατοπτρίζεται στη συνέχεια για τα νύχια σας. Για μια τακτική εφαρμογή, σας νύχια και τα νύχια που είναι πίσω ελαστικό θα είναι εύθραυστα, θραύση και τη σμίλευση έχει τελειώσει. Ο σταθεροποιητής νυχιών μπορεί να εφαρμοστεί ως θεραπεία. Απλά περιμένετε μετά από τη σειρά του μία ημέρα και εφαρμογή του προϊόντος εκ νέου. Οι ακόλουθες τρίτη ημέρα με ασετόν αφαιρέσετε και να ξεκινήσετε από το μηδέν. Μπορείτε να εκτελέσετε αυτό για δύο εβδομάδες. Θα βρείτε ασυναγώνιστες προσφορές πάντα μαζί μας - καλή διασκέδαση εξερεύνηση.

Διαστάσεις
+

0.033 Μέτρα (m)
0.032 Μέτρα (m)
0.075 Μέτρα (m)

Σφραγίδα
+

Σκληραίνει στον αέρα

Σχεδιασμός νυχιών χωρίς συσκευή σκλήρυνσης: Ομορφύνετε τα φυσικά ή τεχνητά σας νύχια χωρίς τεχνικές συσκευές και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα σκληραίνουν στον αέρα.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

3

Επισκόπηση

5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής