Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Υγρά νυχιών / Προετοιμασία και φινίρισμα
Euro-Line Αλφαβητάρι

Λεπτομέρειες
+

Που έχει ποτέ δεν δει δει, όταν το καρφί τέχνης μοντελοποίηση οπτικά κατεστράφη αντιαισθητική αεροφυσαλίδες ή διαλυθεί υλικό σχεδόν την επιδερμίδα ή στο ελεύθερο άκρο του το καρφί άκρο ή ακόμη και σοβαρής απειλής. Για να αποφύγετε τέτοιες περιπτώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μας αστάρι Euro-line. Είναι ένα απαραίτητο προϊόν, το οποίο πρέπει να βρίσκεται μεταξύ τα βήματα της προετοιμασίας και τέλος, για να δεσμεύσει τη θέση μοντέλο υλικού βέλτιστα στο φυσικό νύχι. Με βάση πολυετή τεχνογνωσία μας, παράγουμε όλο και πιο προηγμένα προϊόντα. Έτσι, θα λάβετε την τελευταία γενιά μας αστάρι για μια πολύ λογική τιμή. Αγορά Απολυμάνετε σχολαστικά μας ειδική συνδέοντας πράκτορας αφού ολοκλήρωσε τη βασική προετοιμασία - χέρια, απομακρύνετε τα πετσάκια / γλιστρήσει πίσω, καρφί με μια ζώνη να αμαυρώσει, σκουπίστε τη σκόνη και παραμένει λίπος με ένα καθαρότερο εμποτισμένο Zellette - στην επιφάνεια καρφιών και αφήστε το να στεγνώσει. Αυτό μπορεί να επιταχυνθεί από μονάδα θεραπείας μέσα από ένα σύντομο χρονικό διάστημα-υπεριώδεις ακτινοβολία του περίπου μισό λεπτό. Επιτρέψει αστάρι παρακαλώ δεν στην τέχνη νυχιών συμβουλές πάρει, επειδή αυτός εκεί που είναι σε θέση να συλλέξει. Κατόπιν μπορείτε να συνεχιστείτε με σας συνηθισμένα βήματα για μια επιτυχημένη νύχια modeling. Θα παρατηρήσετε μια σημαντική βελτίωση της πρόσφυσης και την ανθεκτικότητα των νυχιών σας γλυπτά. Άρση τώρα ανήκουν στο παρελθόν. Εδώ, καθώς και άλλων επαγγελματικών υγρά και άλλα είδη υψηλής ποιότητας, στο online κατάστημά μας. Μόνο η NDED σας προσφέρει ως μια παράσταση φιλική τιμή.

Διαστάσεις
+

0.033 Μέτρα (m)
0.027 Μέτρα (m)
0.075 Μέτρα (m)

Σφραγίδα
+

Σκληραίνει στον αέρα

Σχεδιασμός νυχιών χωρίς συσκευή σκλήρυνσης: Ομορφύνετε τα φυσικά ή τεχνητά σας νύχια χωρίς τεχνικές συσκευές και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα σκληραίνουν στον αέρα.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.285714285

Επισκόπηση

5
3
4
3
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής