Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Υγρά νυχιών / Προετοιμασία και φινίρισμα
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Νυχιών για τα πετσάκια να χαλαρώσει απαλά από επιδερμίδες
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Το περιτρίχιο είναι ένα σημαντικό μέρος των καρφιών. Τα νύχια, τη διείσδυση των Βακτήρια. Θα πρέπει να διατηρηθεί καλά το περιτρίχιο. Ένα τακτοποιημένο βλέμμα Χέρια καλά έξω από την άλλη πλευρά, το περιτρίχιο μπορεί να σχίσει, αν δεν διατηρούνται θα.

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα της προετοιμασίας για το μανικιούρ για ένα καρφί, είναι η αφαίρεση της εφυμενίδας. Επιδερμίδες δεν πρέπει ποτέ να κοπεί ή να αποκοπεί. Για την περιποίηση των χεριών, καθώς και για ένα Μοντελοποίηση νυχιών είναι πολλά διαφορετικά υγρά για την προετοιμασία και το φινίρισμα είναι αναγκαία.

nded μας θα σας βοηθήσει να, το περιτρίχιο επιδερμίδα Remover για να καταργήσετε το μαλακό και απαλό τρόπο. Ο όρος Remover μπορεί να ερεθιστικό. Στην πραγματικότητα το υγρό δεν αφαιρεθεί το επιδερμίδες Να τους μαλακώσει. Ως εκ τούτου το περιτρίχιο μπορεί να μετατεθεί εύκολα και να βγει καλύτερα κομμάτια της περίσσειας του δέρματος.

Θα πρέπει να τις επιδερμίδες προσεκτικά με μια Τριανταφυλλιά μπαστούνια έσπρωξε πίσω είναι. Αυτό μπορεί να δεν το ακαθάριστο προχωρήσει, δεδομένου ότι ειδάλλως να οδυνηρό τραυματισμό του το Καρφί του δέρματος μπορεί να προκύψει. Μπορεί η περίσσεια επιδερμίδες απαλά με μια μαλακό πανί μπορεί να αφαιρεθεί.

Να επωφεληθούν από μας πολλά χρόνια Κατασκευαστής εμπειρία, με την οποία εμείς σας υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων μας εγγύηση. Πάρτε την απαραίτητη προσοχή για επιδερμίδες σας και να επωφεληθούν από μας προς το περιβάλλον και τρέφοντας remover επιδερμίδων για το τέλειο και τακτοποιημένη βλέμμα σας Τα χέρια.

Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.4444
Επισκόπηση
5
12
4
3
3
2
2
1
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής