Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Υγρά νυχιών / Προετοιμασία και φινίρισμα
NDED νυχιών ειδικό σφραγιστικό

Λεπτομέρειες
+

Να είμαι σίγουρος αλλά επίσης αγάπη να παραιτηθεί από την αντιαισθητική γρατσουνιές στο νύχια σας μοντέλο και Χειροποίητη και καθορίζεται σε ένα καρφί που χάνετε ήδη μετά από λίγες ημέρες, ή; Για να αποφύγετε τέτοια προβλήματα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε NDED νυχιών ιδιαίτερα των θαλάσσιων μεταφορών Siegelers. Με αυτό το υγρό, σφραγίζετε τελικά τα νύχια σας με απλό τρόπο. Τη θεραπεία τα νύχια σας ξεχωριστά και να τους φέρει σε σας επιθυμητό μήκος και το σχήμα. Δεν έχει σημασία αν θέλετε να επεξεργαστείτε σας φύση, ή τεχνητά νύχια σας. Αφού το έχουμε λαδώσει τα νύχια σας με μια ζώνη, you μοντέλο ένα παλτό από αστάρωμα gel πρώτα και, στη συνέχεια, ένα στρώμα της διατάξεως gel. Ας ξεχωριστά για να σκληρύνει δύο στρώματα gel. Πάρτε το στρώμα ιδρώτα με μια σκούπα μετά το κτίριο gel και ομαλών αρχείων εάν είναι απαραίτητο, ήσσονος σημασίας παρατυπίες. Στο επόμενο βήμα, μπορείτε να εφαρμόσετε σας αγαπημένο χρώμα gel ή ένα βερνίκι νυχιών και να ενσωματώσει μια μοντέρνα τέχνη νυχιών ακόμα όταν είναι βρεγμένο. Μετά από όλα όσα έχει στεγνώσει σωστά, μπορείτε να εφαρμόσετε τα Spezialversiegeler σαν ένα βερνίκι νυχιών. Μας υψηλής ποιότητας Nagelversiegeler αντιστοιχεί στις προσδοκίες σας, τότε δεν πρέπει να περιμένετε άλλο και από τη σειρά σειρά αυτό ίδια προετοιμασία και finsh σε χαμηλή τιμή.

Σφραγίδα
+

Σκληραίνει στον αέρα

Σχεδιασμός νυχιών χωρίς συσκευή σκλήρυνσης: Ομορφύνετε τα φυσικά ή τεχνητά σας νύχια χωρίς τεχνικές συσκευές και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα σκληραίνουν στον αέρα.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

3.9474

Επισκόπηση

5
6
4
9
3
2
2
1
1
1

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής