Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Υγρά νυχιών / Προετοιμασία και φινίρισμα
Αστάρι είναι οξύ-δωρεάν ultra ομολόγων για την προετοιμασία νυχιών

Λεπτομέρειες
+

Τα κύρια σκεύη για την προετοιμασία και φινίρισμα, καθώς και την μοντελοποίηση ίδια πάντα αρκετά σε απόθεμα πρέπει να είναι παρόντες στο σαλόνι καρφί επαγγελματική.

Το αλφαβητάρι για το πιο χρησιμοποιούνται συνήθως υγρά στο σχεδιασμό νυχιών σίγουρα ακούσει. Αστάρι και ultra ομολόγων Απολιπάνετε και καθαρίστε το καρφί σκόνη και το ρύπο.

Το υγρό εξασφαλίζει ότι το μοντέλο τοποθεσία υλικό σταθερά και μόνιμα συνδεδεμένα στην επιφάνεια των νυχιών.

Η ουσία εφαρμόζεται μετά καθαρίζονται τα χέρια, αφαιρούνται τα πετσάκια και το καρφί με τη μορφή που έχει κατατεθεί. Το αστάρι χωρίς οξύ ultra ομολόγων παρέχει μια εξαιρετική αυτοκόλλητα ενίσχυση μεταξύ φυσικού και ακριλικό ή τζέλ νυχιών.

Αυτό nded αστάρι για όλα τα συστήματα μοντέλο τοποθεσία και για κάθε τύπο των νυχιών είναι κατάλληλο. Τα μεταχειρισμένα Ποσότητα εμφιαλώνεται ως αναγκαία και κατάλληλα δοχεία είναι διαθέσιμα στο κατάστημα nded.


Σφραγίδα
+

Σκληραίνει στον αέρα

Σχεδιασμός νυχιών χωρίς συσκευή σκλήρυνσης: Ομορφύνετε τα φυσικά ή τεχνητά σας νύχια χωρίς τεχνικές συσκευές και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα σκληραίνουν στον αέρα.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

5

Επισκόπηση

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής