Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Υγρά νυχιών / Προετοιμασία και φινίρισμα
Επίχρισμα πρόσφυσης (primer) NDED

Λεπτομέρειες
+

Η NDED αστάρι παρέχει την τέλεια θεμέλια για την μετέπειτα καρφιά. Αυτό το υγρό παρέχει μια μακροχρόνια και σταθερή σύνδεση φυσικό νύχι και όλα κοινά συστήματα σχεδιασμό νυχιών. Πολλοί πελάτες έχουν λεπτό, εύθραυστη, εύθραυστα, λιπαρό καρφιά ή πρέπει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το νερό. Η ορθή εφαρμογή είναι η είναι όλα και παν προετοιμασία και φινίρισμα για θεραπείες νυχιών χωρίς ανύψωση. Ξεκινήσετε τον καθαρισμό τα νύχια σας και την απολύμανσή τους. Τώρα θα να φροντίσει προσεκτικά να επιδερμίδες σας. Ελαφρώς ανώμαλο για τα νύχια σας. Σκεφτείτε επίσης τις γωνίες. Αν τα νύχια σας είναι σατινέ, αφαιρέστε ακόμα και την κατάθεση. Ενυδατώστε ένα Zellette με σκούπα και καθαρίστε τα νύχια σας και πάλι. Στη συνέχεια μας primer είναι εφαρμόζονται με φειδώ με τη βούρτσα σε καθαρό και στεγνό νυχιών. Στον διοργανωτή ιδιαίτερα αποτελεσματικό πρόσφυσης είναι εξαιρετικά οικονομικό, καθιστώντας την επεξεργασία, πολύ άνετη και οικονομική. Μπορεί να εξαπλωθεί πολύ καλά. Ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όταν εφαρμόζεται με το πινέλο σε αυτό που το δείγμα με το δέρμα έρχεται ή τελικά ακόμη και μετά από μια καθορισμένη συμβουλή αφαιρείται. Στη συνέχεια, gel/ακρυλικό/fiberglass της άκρης αργότερα μπορεί να σκάσει. Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε ως συνήθως περαιτέρω βήματα επεξεργασίας. Περιεχόμενο: 15 ml, ή 4000 ml. σταθερή στάση και λιγότερος ρίχνοντας - πείσετε τον εαυτό σας!

Σφραγίδα
+

Σκληραίνει στον αέρα

Σχεδιασμός νυχιών χωρίς συσκευή σκλήρυνσης: Ομορφύνετε τα φυσικά ή τεχνητά σας νύχια χωρίς τεχνικές συσκευές και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα σκληραίνουν στον αέρα.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.6014

Επισκόπηση

5
92
4
39
3
5
2
2
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής