Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Υγρά νυχιών / Προετοιμασία και φινίρισμα
Vylet-Nails Επιδερμίδα μετακινητής

Λεπτομέρειες
+

Επιδερμίδες σας έχει συχνά κροτίδα, εύθραυστος, παχύ ή πολύ καλά; Vylet-nails σειρά προϊόντων εισάγουμε ένα αποτελεσματικό και κάνει πολύ θρεπτική remover για ανησυχητική επιδερμίδες σας μανικιούρ ή πεντικιούρ επίσης εδώ. Αυτό το εκλεπτυσμένο υγρό είναι το περιτρίχιο Vylet-nails Remover με αμυγδαλέλαιο. Δεν αυτός θα πρέπει να λείπει από το ρεπερτόριό σας προετοιμασία και να τελειώσει. Φυσικά, μόνο υψηλότερα ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιούνται για τα νύχια σας. Μπορείτε να είστε τόσο σίγουρος ότι τα φυσικά σας νύχια πάρει πρόσθετη προσοχή στα προϊόντα μας. Είναι πρώτα από όλα θα ήθελα να πω μπορείτε ακόμη ότι το παρουσιάζονται περιτρίχιο Remover επιλύει δεν τις επιδερμίδες, αλλά μαλακώνει η καυλιάρης και για το πλεόνασμα. Εφαρμόστε το Remover. Μετά από μια σύντομη ξήρανση αυτό καιρό προσεκτικά πίσω το διαλυμένο δέρμα του τα νύχια σας με μια Τριανταφυλλιά chopsticks ή UV. Παρακαλώ ποτέ δεν κόβουμε με ψαλίδι! Το απλό, μαύρο γυάλινο μπουκάλι είναι εξοπλισμένο με μια βούρτσα. Αυτό θα διευκολύνει την ακριβή εφαρμογή στις κατάλληλες περιοχές. Η βούρτσα μπουκάλι είναι γεμάτη με 15 ml του αυτό το πέρασμα. Το όμορφο λογότυπο ολοκληρώνει το κομψό βλέμμα, και κάνει το μπουκάλι από το catcher. Βολικό και εξοικονόμηση χώρου μπορείτε να αποθηκεύσετε το Remover στην τσάντα σας μακιγιάζ. Μην διστάσετε και μοιάζουν γύρω από μας. Εδώ, η μουσική είναι διασκέδαση, και η σχέση τιμής απόδοσης είναι τεράστια.

Διαστάσεις
+

0.033 Μέτρα (m)
0.032 Μέτρα (m)
0.075 Μέτρα (m)

Σφραγίδα
+

Σκληραίνει στον αέρα

Σχεδιασμός νυχιών χωρίς συσκευή σκλήρυνσης: Ομορφύνετε τα φυσικά ή τεχνητά σας νύχια χωρίς τεχνικές συσκευές και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα σκληραίνουν στον αέρα.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

5

Επισκόπηση

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής