Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Υγρά νυχιών / Προετοιμασία και φινίρισμα
Vylet Nails Συμβουλή Μίξερ

Λεπτομέρειες
+

Ένα ζωτικό υγρό στο καρφί τομέα του σχεδίου, που θα διευκολύνει τις νέες εγκαταστάσεις με τις άκρες των νυχιών τέχνης, είναι το Vylet-nails άκρη μπλέντερ. Είναι ένα επαγγελματικό προϊόν, το οποίο επιτρέπει ότι οι μεταβάσεις μεταξύ το φυσικό νύχι και η άκρη είναι πολύ πιο εύκολο και χωρίς τέντωμα να αρχεία. Απευθείας από τον κατασκευαστή, και στην καλύτερη δυνατή ποιότητα, να τα άρθρα από την κατηγορία αγορά προετοιμασία και να τελειώσει μαζί μας. Χρησιμοποιήστε την άκρη μπλέντερ Vylet-nails και διαβιβάζει το τέλειο αποτέλεσμα στο τέλος. Εκτός από το χρόνο, το έργο της κατάθεσης είναι ουσιαστικά κοντύτεροι και των κοινοποιήσεων μπορεί να μειωθεί ακόμη και από τη χρήση αυτό το εξαιρετικό προϊόν. Η εφαρμογή είναι εύκολο να επιτευχθεί. Προετοιμάστε τα φυσικά νύχια ως συνήθως και να ρυθμίσετε τις αντίστοιχες καρφί συμβουλές. Μετά από να κολλήσει τις επεκτάσεις και τους κοπεί στο επιθυμητό μήκος σας πρώτα ελαφρώς τραχιά επιφάνεια στην άκρη της μετάβασης. Στη συνέχεια εφαρμόστε το μπλέντερ με φειδώ εκεί. Είναι ελαφρώς διαφορετικό στο τεχνητό νύχι σε αυτό το σημείο. Ως εκ τούτου, να περιμένετε μια στιγμή και αφήστε μουλιάσει στην υφή. Χρησιμοποιήστε όχι πάρα πολύ, επειδή που διαφορετικά μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη θέση μοντέλο. Τώρα είναι κατάθεση τέχνη νυχιών μετάβαση. 15 ml είναι σε ένα εύχρηστο, μαύρη βούρτσα μπουκάλι από γυαλί. Παραδειγματικά και να λειτουργούν ταχύτερα και ξεκούραστη με υψηλής ποιότητας προϊόντα για τις χαμηλότερες τιμές!

Διαστάσεις
+

0.034 Μέτρα (m)
0.035 Μέτρα (m)
0.029 Μέτρα (m)

Σφραγίδα
+

Σκληραίνει στον αέρα

Σχεδιασμός νυχιών χωρίς συσκευή σκλήρυνσης: Ομορφύνετε τα φυσικά ή τεχνητά σας νύχια χωρίς τεχνικές συσκευές και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα σκληραίνουν στον αέρα.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής