Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Υγρά νυχιών / Προετοιμασία και φινίρισμα
Vylet Nails ειδικό βερνίκι

Λεπτομέρειες
+

Είστε ήδη πολύ καιρό ψάχνει για μια τέλεια σφραγίδα για τα νύχια σας; Στη συνέχεια, έχουν γίνει τώρα τελικά βρείτε, διότι μας Spezialversiegeler Vylet-nails επιτρέπει όχι μόνο να λάμψει τα νύχια σας, αλλά είναι επίσης μια καλή προστασία για όλες τις Nageldesignmodellagen και Nailarten. Ξεκινώντας ως συνήθως με matting των νυχιών σας. Εκτελούν μια πλήρη νυχιών modeling, θα πρέπει να επιλέξετε το δικαίωμα καρφί συμβουλές στο επόμενο βήμα και κόλλα. Στη συνέχεια, κομμένα και τους αρχείο στο επιθυμητό μήκος και το σχήμα. Εξομάλυνση της μετάβασης μεταξύ τέχνης και φυσικό νύχι και βασικό μοντέλο και κτίριο στρώμα σε. Αφήνουμε να σκληρύνει τα δύο στρώματα του κάτω από ένα φως θεραπεία μονάδα. Μπορείτε να συγκεντρώσετε ακόμη και μια όμορφη καρφί τέχνης για τα νύχια σας, πριν από την εφαρμογή με sealers μας. Στο τέλος, υγρών, όπως το Spezialversiegeler είναι τέλεια σειρά Vylet-nails για να προστατεύσει τη θέση του το μοντέλο σας και σας νυχιών τέχνης. Φορούν όπως ένα βερνίκι νυχιών και να ντύσει τα νύχια σας καλά. Σας προτείνουμε να Εφαρμόστε δύο στρώματα και αφήστε το κάθε καλά στεγνό. Με τον τρόπο αυτό, προστατεύονται τα νύχια σας σε 100%. Μετά την ωρίμανση, αφαιρέστε το στρώμα του ιδρώτα με μια σκούπα. Μην περιμένετε άλλο και επιλέξτε από μας Spezialversiegeler υψηλής ποιότητας από σειρά προετοιμασία και φινίρισμα.

Διαστάσεις
+

0.033 Μέτρα (m)
0.032 Μέτρα (m)
0.078 Μέτρα (m)

Σφραγίδα
+

Σκληραίνει στον αέρα

Σχεδιασμός νυχιών χωρίς συσκευή σκλήρυνσης: Ομορφύνετε τα φυσικά ή τεχνητά σας νύχια χωρίς τεχνικές συσκευές και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα σκληραίνουν στον αέρα.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.8

Επισκόπηση

5
4
4
1
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής