Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Αερογράφος

Αερογράφος

Airbrush Συμβουλές Αερογράφος Airbrush Συμβουλές
from 2,25 € *
4,50 € / 100 g
Χρώματα του αερογράφου Αερογράφος Χρώματα του αερογράφου
2,45 € *
30,63 € / 100 ml
Αερογράφος στάμπο Αερογράφος Αερογράφος στάμπο
0,63 € *
Στιλέτο Συμβουλές Σχεδιασμός Αερογράφος Στιλέτο Συμβουλές Σχεδιασμός
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Καρφί τέχνης ανάμειξη πλάκα Αερογράφος Καρφί τέχνης ανάμειξη πλάκα
0,95 € *
5,00 € / 100 g
Σετ αερογράφος ή Κιτ airbrush για σχέδια σε νύχια και τεχνητά νύχια
Βασικό εξοπλισμό για την τέχνη νυχιών αερογράφου

Τεχνολογία καταφέρνει να νύχια τέχνης του αερογράφου, διάφορα σκεύη είναι απαραίτητες. Εξοπλισμός για το ειδικό νύχια τέχνης παραλλαγή ως ένα πρακτικό αερογράφου Kit προσφέρεται στο κατάστημά μας. Για το βασικό εξοπλισμό, απαιτούνται τα ακόλουθα εργαλεία:
• Αερογράφος όπλο
• Συμπιεστής εμβόλων με δεξαμενή πιέσεως
• Σύνδεση σωλήνα, για παράδειγμα ως ένα σωλήνα σπιράλ
• Φίλτρο
• Κάτοχος ακροφύσιο
• Κιτ καθαρισμού
• Νερό διαλυτό χρώματα όπως μαύρο και άσπρο
• Αερογράφος νύχια τέχνης στένσιλ
Ο εξοπλισμός αυτός διατίθεται, χώρο εργασίας παρασκευασμένα, έτοιμοι για την τέχνη νυχιών. Χρησιμοποιώντας ένα προστατευτικό στόμα είναι συνιστάται να αποφευχθεί με ασφάλεια την εισπνοή της χρώμα ομίχλης. Η περιοχή θα πρέπει να προστατεύονται, ο σταθμός εργασίας ίδια απαιτεί ένα φωτεινό και απαλλαγμένη από το εκτυφλωτικό φως για τέλεια θέα των νυχιών.

Vύχια καλή προετοιμασία για καλύτερα αποτελέσματα

Μια τέχνη νυχιών μπορεί να είναι πάντα μόνο τόσο καλή όσο γίνεται την προετοιμασία των νυχιών. Η εφαρμογή της τεχνικής Αερογράφος καρφιά ακριλικό ή τζέλ ή ενισχυμένο φυσικά νύχια είναι δυνατό. Η επιφάνεια πρέπει να είναι καλά καθαρισμένα, καθαρό και στεγνό. Ένα πρότυπο προστασίας αυτοκόλλητες δέρμα γύρω από το νύχια είναι κολλημένο στην προστασία του δακτύλου. Ως το πρώτο ψεκάζεται νυχιών του αντίχειρα. Να ρυθμίσετε την πίεση του συμπιεστή 1,5 έως 2 μπαρ του αερογράφου το να αρχίσουμε την εφαρμογή. Η απόσταση από το νύχια πρέπει να είναι περίπου 4-5 cm.

Αφαιρέστε το τέλειο αερογράφο τέχνη νυχιών

Vύχια τέχνη Αερογράφος λειτουργεί σε πολλές λεπτές στρώσεις. Ως εκ τούτου, τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα λεπτή. Στο πρώτο βήμα, το νύχια είναι εξοπλισμένο με έναν εγχυτήρα. Λευκό είναι ιδιαίτερα καλά και φέρνει στο φως τα μετέπειτα στρώματα του χρώματος. Στεγνώσει το πρώτο παλτό, τα στένσιλ Αερογράφος να χρησιμοποιηθεί. Το επιθυμητό μοτίβο τοποθετείται πάνω στο νύχι και πιέζεται στο. Μια μικρή ποσότητα στη συμπιεστή δεξαμενή είναι γεμάτη με το επιθυμητό χρώμα, την απόσταση κατά την εφαρμογή μπορεί να μειωθεί ελαφρώς. Επίσης εδώ χρησιμοποιούνται και πάλι σε πολλές στρώσεις.

Είναι το χρώμα αποξηραμένα και ψεκάζονται επάνω σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέματα, το πρότυπο αφαιρείται προσεκτικά με τα τσιμπιδάκια. Επίσης, η φρουρά δάχτυλο μπορεί να αφαιρεθεί. Η τέχνη νυχιών πλήρη Αερογράφος σφραγίζεται με ένα κορυφαίο παλτό και έτσι πριν από το ξεθώριασμα και γρατσουνιές καλά προστατευμένα.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€