Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Αερογράφος
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Στάμπο airbrush - για airbrush ακριβή σχέδια πάνω στο νύχι
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Ο Αερογράφος είναι από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους τεχνολογίας τέχνη νυχιών. Σημαντικό αξεσουάρ για αυτό το είδος της καρφί διακόσμηση την airbrush είναι πρότυπα. Κατασκευασμένο από διαφανές πλαστικό, να καθαρίσετε το καρφί στρογγυλοποίηση να προσαρμοστούν τα μικρά πρότυπα. Το πρότυπο διατηρείται απλό στην επιθυμητή θέση πάνω στο νύχι.
Πρότυπα βεβαιωθείτε ότι τα επιλεγμένα μοτίβα τοποθετηθεί ακριβώς για το καρφί airbrush. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το μικρό πρότυπο στα φυσικά και τεχνητά νύχια και επάνω ουσιαστικά οποιοσδήποτε επιφάνεια. Δεδομένου ότι το πρότυπο δεν είναι αυτοκόλλητες, είναι που πραγματοποιήθηκε στο νύχι και να αφαιρεθεί μετά τον ψεκασμό για το Χρώμα. Ανάλογα με το πρότυπο τοποθετείται πιο σταθερή, ακριβέστερα των ακμών ψεκασμού airbrush υπόκεινται στη συνέχεια. Αφού επιτρέπεται η χρήση αερογράφου στάμπο αμέσως καθαρίζονται και αποξηραμένα και τότε είναι έτοιμο για το νέο.
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής