Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Αερογράφος
Στάμπο airbrush - για airbrush ακριβή σχέδια πάνω στο νύχι

Λεπτομέρειες
+

Ο Αερογράφος είναι από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους τεχνολογίας τέχνη νυχιών. Σημαντικό αξεσουάρ για αυτό το είδος της καρφί διακόσμηση την airbrush είναι πρότυπα. Κατασκευασμένο από διαφανές πλαστικό, να καθαρίσετε το καρφί στρογγυλοποίηση να προσαρμοστούν τα μικρά πρότυπα. Το πρότυπο διατηρείται απλό στην επιθυμητή θέση πάνω στο νύχι.
Πρότυπα βεβαιωθείτε ότι τα επιλεγμένα μοτίβα τοποθετηθεί ακριβώς για το καρφί airbrush. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το μικρό πρότυπο στα φυσικά και τεχνητά νύχια και επάνω ουσιαστικά οποιοσδήποτε επιφάνεια. Δεδομένου ότι το πρότυπο δεν είναι αυτοκόλλητες, είναι που πραγματοποιήθηκε στο νύχι και να αφαιρεθεί μετά τον ψεκασμό για το Χρώμα. Ανάλογα με το πρότυπο τοποθετείται πιο σταθερή, ακριβέστερα των ακμών ψεκασμού airbrush υπόκεινται στη συνέχεια. Αφού επιτρέπεται η χρήση αερογράφου στάμπο αμέσως καθαρίζονται και αποξηραμένα και τότε είναι έτοιμο για το νέο.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής