Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Ελατήρια Nailart Leopard - διακοσμήσεις εξωφρενικές νυχιών gel νυχιών
Λεπτομέρειες
+

Θα πρέπει να είναι ακόμη και κάτι το ιδιαίτερο, τότε η τέχνη νυχιών λεοπάρδαλη δημιουργία ελατήρια την ευκαιρία να φέρει ατομική και ασυνήθιστο μοτίβα στο νύχι. Τα σχήματα είναι στη δομή των νυχιών θέση μοντέλο με ενσωματωμένο. Η σωστή τεχνική είναι σημαντικό για την εξασφάλιση αδιάκοπης ταιριάζει και μεγάλη εμφάνιση.
Προχωρήσει ως συνήθως τα πρώτα βήματα των νυχιών, το καρφί είναι με τη μορφή, το βουρτσισμένο και επικαλυμμένα με ένα πήκτωμα αστάρι. Για την πρόληψη αποχρωματισμό των νυχιών, εφαρμόζεται μια ακόμη στρώση gel. Το καρφί τέχνης ενσωματώνεται στη συνέχεια πηγές μέσα στο κτίριο ζελέ. Είναι σημαντικό ότι κόβεται έτσι την άνοιξη, είναι ελαφρώς μικρότερη από του νυχιού. Πέρα από την άνοιξη, ένα άλλο στρώμα του gel είναι δεδομένη, τότε θεραπεύεται. Το καρφί διαμορφώνεται ως συνήθως περαιτέρω και στρώμα από το στρώμα είναι ένα μοντέλο τοποθεσία καρφί, μέσα στα οποία βρίσκεται το χρώμα σχεδιασμένο άνοιξη. Έτσι την πλήρη μοντελοποίηση κατέχει μόνιμη και λάμπει όπως θέλετε, ένα σφράγιση gel εφαρμόζεται ένα τέρμα.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής