Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Fimo

Fimo

Fimo Κοσμήματα, fruit canes και 3d nail art slices για πολλά σχέδια στα νυχια

Τα περιποιημένα χέρια είναι όμορφα. Σας προκαλούν να χαϊδέψετε και να απολαύσετε, είναι χάρμα οφθαλμών και διεγείρουν την φαντασία. Είναι πολύ δύσκολο να κρατηθούν τα νύχια ωραία και φροντισμένα- δεν μπορούν πάντα να λάμπουν πεντακάθαρα, αφού είναι πολύ ευαίσθητα στα σημάδια της πίεσης, επηρεάζονται από την ανεπαρκή διατροφή, την έλλειψη ύπνου και την νευρικότητα. Για την προστασία των φυσικών νυχιών μπορεί να εφαρμοστεί ένα βερνίκι- ή να τοποθετηθούν τεχνητά νύχια που προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία από εξωτερικές επιδράσεις και επιτρέπουν στο φυσικό νύχι να αναγεννηθεί. Με τα τεχνητά νύχια μπορούν όλες οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα, όσο αφορά το design τους. Μπορείτε να κάνετε όλα όσα κάνετε με τα φυσικά νύχια και ακόμα περισσότερα: τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Fimo ως βάση. Τα μικρά χρωματιστά πλακάκια από σκληρό πλαστικό, έχουν σχεδιαστεί στο χέρι με πολύ αγάπη και είναι μοναδικά. Μπορούν να τοποθετηθούν σε νωπό UV Gel ή κατά την μοντελοποίηση του τεχνητού νυχιού και σκληραίνουν μαζί με το υλικό, έτσι γίνεται σχεδόν άφθαρτο. Τουλάχιστον για όσο διάστημα διαρκούν και τα τεχνητά νύχια.

Το Fimo είναι διαθέσιμο σε πολλές παραλλαγές. Φρουτώδους χρώματος δίσκοι, ο σχεδιασμός των οποίων βασίζεται στην εμφάνιση των νωπών φρούτων, και διατίθενται σε μεγάλες, ακόμα και σε μικρές συσκευασίες. Μια άλλη διαμόρφωση η οποία ονομάζεται  ‘’σούπα λαχανικών’’- είναι όπως υποδηλώνει το όνομα, σχέδια τα οποία βασίζονται στο πως φαίνονται τα λαχανικά. σχέδια είναι διαθέσιμα ως ράβδοι Fimo, και μπορούν να κοπούν με το μαχαίρι Fimo που θα βρείτε στον κατάλογό μας.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€