Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Fimo
Fimo μπαστούνια
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Στην τέχνη, νυχιών πολυμερές πηλό προσφέρει ένας άλλος τρόπος για αλλόκοτα δημιουργίες. Μπορεί να είναι με μας τέχνη νυχιών Fimo μπαστούνια δημιουργήσατε πολλά μοτίβα και μοτίβα. Υπάρχουν πολλά χρώματα διαθέσιμα, που απλά κάνουν την επιλογή. Τα διάφορα κεραμίδια σκληρού ελαστικού κατασκευάζονται με το χέρι. Κάθε ένα από αυτά είναι μοναδικό. Διαθέσιμες επιλογές είναι για παράδειγμα, το λουλούδι μοτίβο, η οποία ως εκ τούτου, έρχονται σε μια Fimostange, και μπορεί ακόμη και να κοπεί. Όσους προτιμούν φρουτώδες, σαν παίρνει δίσκους μας φρουτώδες χρώματος που θυμίζουν φρέσκα φρούτα. Επίσης για εκείνους που τους αρέσει Αγαπητέ αστερίσκο ή πεταλούδες, το Fimostangen στην επιλογή παρέχονται. Με μας ειδικό πολυμερές πηλό μαχαίρι να σας παίζοντας τα μπαρ εύκολο να κοπεί. Για να κάνετε τα μικρά αριστουργήματα, ανθεκτικό και σχεδόν άφθαρτος, είναι εισαχθεί στο πήκτωμα μη ανθεκτικές και θεραπεύεται μαζί με το πήκτωμα. Επίσης, μπορούν να εφαρμοστούν στην ακρυλικό. Μπορείτε να δώσετε σας ιδέες σχεδίου εντελώς ελεύθερο ηνίο. Αν συνδυάζετε μόνο μία ή περισσότερες Fimoplättchen σε όλα τα νύχια ή ακριβώς ένα καρφί, η φαντασία είναι απεριόριστες. Μπορείτε να εμπιστευτείτε μας χρόνια εγγύηση. Μπορούμε να προμήθεια υψηλής ποιότητας. Μαζί με μας και να μην χάσετε την τέχνη νυχιών Fimo. Απελευθερώστε τη φαντασία σας και να δημιουργήσετε σχέδια που κάνουν τους άλλους το πράσινο με το φθόνο.

οδηγίες
+

βήμα 1: Κόψτε το επιθυμητό αριθμό των φέτες Fimo χρησιμοποιώντας το μαχαίρι Fimo.

βήμα 2: προετοιμασία ως συνήθως το νυχιών μέχρι θα πρέπει να δημιουργήσετε την τέχνη νυχιών.

βήμα 3: Εφαρμόστε ένα σαφές παλτό να σχηματίσει γέλη.

βήμα 4: Τοποθετήστε τις φέτες Fimo στην επιθυμητή θέση μέσα στο υγρό ζελέ. Σημείωση: Με ένα ζευγάρι των τσιμπιδακιών μπορείτε να τοποθετήσετε το καλύτερο τις φέτες Fimo.

βήμα 5: αφήστε το μοντέλο τοποθεσία 2 λεπτά για να σκληρύνει.

βήμα 6: σφραγίδα το νυχιών ως συνήθως.Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.8378
Επισκόπηση
5
33
4
3
3
0
2
1
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής