Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / λάμψη Νήματα

λάμψη Νήματα

Nail art Glitter λάμψη του ρίγες λάμψη Νήματα Nail art Glitter λάμψη του ρίγες
0,69 € *
5,75 € / 100 g
Nail art λάμψη flitter τα θέματα λάμψη Νήματα Nail art λάμψη flitter τα θέματα
from 0,30 € *
1,67 € / 100 g
Nail art λάμψη flitter τα θέματα Χρυσό λάμψη Νήματα Nail art λάμψη flitter τα θέματα Χρυσό
0,14 € *
0,78 € / 100 g
-53%
Nail art Tinsel νήματα - λωρίδες λάμψη Νήματα Nail art Tinsel νήματα - λωρίδες
0,35 € *
3,50 € / 100 g
Nail art λάμψη flitter τα θέματα Κίτρινο λάμψη Νήματα Nail art λάμψη flitter τα θέματα Κίτρινο
0,14 € *
0,78 € / 100 g
-53%
Λάμψη νήματα και για όλα τα τεχνητα νυχια και μανικιούρ

Πολλά μικρά αξεσουάρ, διαφορετικά υλικά και συστατικά, χρησιμοποιούνται για να κάνουν ένα τεχνητό νύχι, έργο τέχνης. Επειδή τα φυσικά νύχια είναι ευαίσθητα και όχι τόσο σκληρά ώστε να διακοσμηθούν, όλα είναι δυνατά στα τεχνητά νύχια. Μπορούν να είναι λαμπερά, με glitter, πολύχρωμα, τρισδιάστατα και τρυπημένα. Κοσμήματα, λάμψεις και πέτρες κάνουν τα τεχνητά νύχια μια εκλεπτυσμένη τέχνη. Η μόνη προϋπόθεση: η εξωτερική εμφάνιση πρέπει να ταιριάζει. Το χέρι της γυναίκας είναι πολύ όμορφο για να καταστραφεί με άσχημα διαμορφωμένα νύχια. Δε θα πρέπει να ξεχωρίζουν πολύ, αλλά ούτε και να είναι πολύ απλά. Τα νήματα λάμψης είναι μικρά, απλά, λαμπερά και μπορούν να ενισχύσουν ένα τεχνητό νύχι.

Το νήμα λάμψης είναι απολύτως ασφαλές, προέρχεται απευθείας από τον κατασκευαστή και παράγεται με την μέγιστη προσοχή. Και είναι εύκολο στον χειρισμό: το νήμα λάμψης τοποθετείται σε νωπό βερνίκι ή μαλακό UV Gel. Μπορείτε να το κάνετε και κατά την διάρκεια της μοντελοποίησης των νυχιών. Αφού το βερνίκι και το τζελ σκληραίνουν, τότε σταθεροποιείται και το νήμα. Δεν μπαίνει κανένα εμπόδιο στην καθημερινή σας ζωή, αφού εξαφανίζεται σχεδόν εντελώς κατά την μοντελοποίηση. Στα Nailstudio βρίσκονται συχνά σε προκατασκευασμένα νύχια. Τα απλά νήματα είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα, σε ένα χρώμα, ιριδίζοντα, τα χρώματα του ουράνιου τόξου, μεταλλικά και πολύχρωμα μίγματα.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€