Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / πραγματικά λουλούδια

πραγματικά λουλούδια


Μυρίζουν, ανάβουν επάνω σε πολλά χρώματα, και είναι απόδειξη της το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι δημοφιλή διακοσμητικά μοτίβα στο εσωτερικό σχεδιασμό, αντιπροσωπεύουν επαναλαμβανόμενα μοτίβα σε ρούχα και κοσμήματα, συγκεντρώθηκαν στην ιαπωνική τέχνη ikebana να σχεδιάζουμε αντικείμενα.

Αυτοί μας συναρπάζουν, διότι αυτοί μπορούν να καταναλώνω τέχνης της φύσης, που το τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι η αναπαραγωγή και έτσι έχουν ερωτική αύρα. Τι είναι πιο φυσικό από το να το εμπνέει λουλούδι φωτογραφίες μια Τζώρτζια ο ' Κήφι να σκέφτονται και να διακοσμήσει τα χέρια του όμορφες γυναίκες με λουλούδια και άνθη;

Πραγματική αποξηραμένα καρφί τέχνης είναι μικρά πλαστικά λουλούδια σε πέντε φωτεινά χρώματα και ένα χαμηλωμένο μπεζ, το οποίο μπορεί να μετατρέψει τα νύχια σας σε ένα wildflower αγριολούλουδων. Τους μικρούς καταθέτες είναι δεν είναι τόσο κομψό, αλλά χάρη στον σχεδιασμό του μάλλον απλή φαντασία το ελεύθερο ηνίο. Μπορούν να εφαρμοστούν επίσης για φυσικά νύχια σαν για τεχνητά νύχια, επειδή τα άνθη τοποθετούνται στο μη-σκληρυμένες UV gel ή ακρυλικό και διορθώνονται μετά τη σκλήρυνση του εδάφους με ασφάλεια.

Ανθεκτικό μικρές επισημάνσεις, οι οποίες προσαρμόζονται σε διαφορετικά χρώματα και η απλή μορφή κάθε σχεδιασμός νυχιών, αλλά ειδικά σε πολύχρωμα Gesamtkunstwerken καλά έρχονται σε τη δική του. Πώς πρόσβαση εδώ η τιμολόγηση για τα άρθρα: μεγάλες συσκευασίες, καθώς χρησιμοποιούνται στα σαλόνια νυχιών, για παράδειγμα, είναι φθηνότερα σε αναλογία και μπορεί να αγοραστεί εδώ nded Φτηνές ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τεράστια επιλογή των υψηλής ποιότητας πραγματική και αποξηραμένα καρφί σχεδιασμό λουλούδια και Nailart Αγοράστε λουλούδια για το δημιουργικό καρφί μοντελοποίηση σε απευθείας σύνδεση. Εδώ στο κατάστημα tutorials και βίντεο βήμα προς βήμα για να το κάνει αυτό στον εαυτό σας σας έμπνευση για την επαγγελματική ματιά στα τεχνητά νύχια.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€