Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Glitter Γαλλικά - Γαλλικό Nailart με πολύχρωμο κορυφή καρφί αυτοκόλλητο
Λεπτομέρειες
+

Γαλλικά κάποτε διαφορετικά καρφιά ενασχόληση με Δημιουργία Glitter γαλλική καρφί αυτοκόλλητο. Αντί για το κλασικό λευκό Νυχιών άκρη βρίσκεται με αυτό Παραλλαγή αφρώδη τέχνη νυχιών με γραφικό ή μοτίβα λουλουδιών. Το Γάλλο κορυφαίο αντιμετωπίσει εύκολα για το μοντέλο καρφί κολλημένα και σφραγισμένο.

Η εφαρμογή του το αστραφτερό γαλλική καρφί αυτοκόλλητα είναι εύκολο. Το Καρφί είναι ως συνήθως περιποιημένα ή μοντέλα ακριλικό ή τζέλ. Είναι ότι τελική μορφή βρέθηκαν, η επιφάνεια καθαρίζεται, πρέπει να όνυχος είναι χωρίς σκόνη και ξηρό. Το επιθυμητό μοτίβο από τη σειρά της Γαλλική καρφί αυτοκόλλητα θα μεταφερθούν απαλά από το αλουμινόχαρτο μεταφορέα, ιδανικό Αυτό είναι ένα ζευγάρι τσιμπιδάκια. Τα αυτοκόλλητα νυχιών που στη συνέχεια θα πάνω μέρος του νυχιού τοποθετήστε και ελαφρά πιεσμένο. Αυτό είναι η γαλλική Τέχνη νυχιών με ισχύ glitter ήδη σχεδόν τελειώσει. Για μακρόχρονη ανθεκτικότητα σε μια σφραγίδα, παραδείγματος χάριν με το gel σφραγίσματος κάνει το καρφί. Αυτό εφαρμόζεται σε ένα λεπτό στρώμα και σκληρύνει στο Υπεριώδες φως.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής