Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / λάμψη νυχιών

λάμψη νυχιών

σπινθηροβολώ Νιφάδες λάμψη νυχιών σπινθηροβολώ Νιφάδες
from 0,25 € *
1,39 € / 100 g
σπινθηροβολώ Νιφάδες Ασημί λάμψη νυχιών σπινθηροβολώ Νιφάδες Ασημί
0,95 € *
5,28 € / 100 g
σπινθηροβολώ Νιφάδες Μενεξεδί λάμψη νυχιών σπινθηροβολώ Νιφάδες Μενεξεδί
0,85 € *
4,72 € / 100 g
σπινθηροβολώ Νιφάδες Πολύχρωμο λάμψη νυχιών σπινθηροβολώ Νιφάδες Πολύχρωμο
0,14 € *
0,78 € / 100 g
-53%
σπινθηροβολώ Νιφάδες Ροζ λάμψη νυχιών σπινθηροβολώ Νιφάδες Ροζ
0,95 € *
5,28 € / 100 g
σπινθηροβολώ Νιφάδες Πράσινο λάμψη νυχιών σπινθηροβολώ Νιφάδες Πράσινο
0,14 € *
0,78 € / 100 g
-44%
Vύχια τέχνης μετάλλων νιφάδες λάμψη νυχιών Vύχια τέχνης μετάλλων νιφάδες
0,69 € *
8,63 € / 100 g
Λάμψη νυχιών με glitter flakes για τη διακόσμηση των νυχιών

Τα ιδιαίτερα διαμορφωμένα νύχια είναι όμορα. Μπορείτε να είστε το κέντρο της προσοχής, μπορείτε να τονίσετε τα λεπτοκαμωμένα σας χέρια ή μπορείτε απλά να είστε θηλυκή. Δεν πρέπει πάντα το νύχι να είναι στο αγνό, φυσικό του χρώμα, μπορεί να λάμπει- μπορεί μερικές φορές να είναι πιο πολύχρωμο,πιο δημιουργικό και διαμορφωμένο σε ένα πιο σύνθετο σχέδιο. Οι νιφάδες προσφέρουν αυτό ακριβώς, κάνοντάς τα εντυπωσιακά χωρίς υπερβολή. Ο τρόπος που οι νιφάδες διαθλούν το φως είναι τόσο ξεχωριστός. Ελαφρώς ιριδίζουσες, διατηρούν ακόμα το δικό τους χρώμα και αφήνουν highlights να αναβοσβήνουν, ταιριάζοντας έτσι ομοιόμορφα με το βερνίκι. Διατίθενται σε δέκα λαμπυρίζοντα χρώματα, τα οποία μπορούν να χωρέσουν σε οποιαδήποτε διαμόρφωση χεριού. Θα βρείτε στον κατάλογό μας απλές λευκές λαμπυρίζουσες νιφάδες, οι οποίες είναι κατάλληλες για μια διακριτική εμφάνιση. Εάν πρέπει να υπάρξει κάτι πιο πολύχρωμο μπορούμε να προτείνουμε το Mix, που περιλαμβάνει όλα τα χρώματα σε ένα ισορροπημένο μίγμα.

Οι νιφάδες τοποθετούνται σε νωπό βερνίκι ή UV Gel. Όταν η μάζα σκληραίνει, τότε σταθεροποιούνται και μας προσφέρουν διαρκή ευχαρίστηση. Για αυτό δεν έχει σημασία εάν έχετε εφαρμόσει στα φυσικά σας νύχια βερνίκι ή UV Gel πάνω στα τεχνητά σα νύχια. Οι νιφάδες είναι κατάλληλες και για τους δύο τύπους εφαρμογών, χωρίς να απαιτούν ειδικό εξοπλισμό. Οι hobby designers μπορούν να τις επεξεργαστούν τόσο εύκολα, όσο και οι αισθητικοί και οι επαγγελματίες στα studio.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€