Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Ακτινοβολείτε σκόνη

Ακτινοβολείτε σκόνη

Σκόνη λάμψης και glitter powder για διαφορετικά σχεδια σε νυχια

Λεπτές διαβαθμίσεις χρωμάτων, μικρά λαμπερά αποτελέσματα, και μια ατελείωτη ποικιλία χρωμάτων : κάτι που κάθε καλλιτέχνης ονειρεύεται. Το είναι τέχνη πάνω σε μια μικρή επιφάνεια, η τέχνη του σώματος και αν μη τι άλλο είναι κόσμημα. Και είναι εφήμερη, κάτι το οποίο μπορεί να εξηγήσει την ιδιαίτερη γοητεία που έχουν τα περίτεχνα σxεδιασμένα νύχια. Τα τεχνητά νύχια μπορούν να σχεδιαστούν με μια ποικιλία από πολλά διαφορετικά υλικά, μπορούν να προσαρμόζονται σε κάθε outfit, σε κάθε περίσταση και είναι πολύ όμορφα. Δεν το ονειρεύεστε και εσείς καμιά φορά αυτό; Η λιτή αισθητική να αιχμαλωτίσει τη λάμψη του νυχτερινού ουρανού στα νύχια σας, τουλάχιστον για ένα μικρό χρονικό διάστημα; Η σκόνη Glitter σας προσφέρει αυτή την δυνατότητα. Στο σπίτι ή το studio αυτή η λαμπερή λεπτή σκόνη μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στα τεχνητά νύχια ή να εφαρμοστεί στα φυσικά νύχια. Η Glitter σκόνη σκορπίζεται απλά πάνω στο νωπό ακόμα βερνίκι νυχιών και μετά την σκλήρυνση αυτού, σταθεροποιείται. Η σκόνη Glitter διατίθεται σε πολλά διαφορετικά χρώματα, σε ένα χρώμα καθώς και σε μίγματα, σε ιριδίζουσες αποχρώσεις, σε χρώματα νέον, φωσφορίζοντα, λευκά, μεταλλικά, σε χρυσό και ασήμι, απλό λευκό, γυαλιστερό ή ματ. Για τις πιο ιδιαίτερες και πιο λαμπερές στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας!

Εγγυόμαστε την υψηλή ποιότητα αυτού του προϊόντος και τις λογικές τιμές (η σκόνη glitter σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να είναι οικονομικότερη). Η Glitter σκόνη προέρχεται απευθείας από τον κατασκευαστή.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€