Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Ακτινοβολείτε σκόνη
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Nailart glitter λέιζερ - ακτινοβολήστε σκόνη για την μοντελοποίηση σε πολλά χρώματα
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Το Naildesign glittery φέρνει στο νου το καρφί τέχνης λέιζερ glitter. Η λαμπρή λάμψη λαμπρό σωματίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το ακρυλικό, καθώς και τη θέση μοντέλο gel. Για τα ειδικά εφέ, τα χρώματα αναμειγνύονται και διάσπαρτα σχέδια, ή διανέμεται λεπτά πάνω στο νύχι. Μια τελική σφραγίδα διασφαλίζει την ανθεκτικότητα και την στιλπνότητα της τη θέση του τελικού μοντέλου.
Τα σωματίδια λάμψη στο η λάμψη λέιζερ τέχνη νυχιών είναι ιδιαίτερα λεπτό, ιδιαίτερα αδιαφανή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διαφορετικές ως προς την μοντελοποίηση. Τεχνητό νύχι αποτελείται ως συνήθως, αστάρι και αστάρωμα γέλη εφαρμόζεται στο φυσικό καρφί γυαλισμένο μορφή. Μετά τη σκλήρυνση του πρώτου στρώματος του πηκτώματος θα ακτινοβολεί σκόνη απευθείας στο στρώμα ιδρώτα εξάπλωσης ή να δημιουργική Streumustern. Στη συνέχεια έπαιξε τα άλλα στρώματα στη δομή των νυχιών gel. Παρόμοια με τη διαδικασία στην περίπτωση ακρυλικό μοντέλο, κάθονται εδώ το ΜΑΡΜΑΡΥΓΊΑ σωματίδιο μέσα το μοντέλο θέση και να λάμψει και λάμψη. Την τελική σφραγίδα με το κορυφαίο παλτό παρέχει το ακρυλικό ως gel νυχιών για μέγιστη λάμψη και μακροχρόνια προστασία των νυχιών.


Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής