Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Καρφί αυτοκόλλητο ολόγραμμα επίδραση - άστραφταν catcher Nailart
Λεπτομέρειες
+

Για το γρήγορο καρφί τέχνης με το καρφί αυτοκόλλητο ολόγραμμα αποτέλεσμα είναι τρομάζοντας ειδικό εφέ ιδανική επιλογή. Οι διάφορες μορφές κάνει η φύση - ή επίσης καρφί τέχνης να το ειδικό μάτι-catcher. Οι εξωφρενικές πλήρη καλύψεις είναι απλά ταινίες κολλημένα στο καρφί και στη συνέχεια σφραγίζεται.
Ολογράμματα εμφανίζει θεαματικά αποτελέσματα σε διάφορες μορφές. Με το Το μάτι-catcher σχέδια καρφί αυτοκόλλητο ολόγραμμα αποτέλεσμα μπορεί να είναι εύκολα Εφαρμόστε το καρφί. Ως προετοιμασία για την ασυνήθιστη καρφί τέχνη, είναι Καρφί ως συνήθως με τη μορφή που απαιτείται. Φυσικά νύχια είναι περιποιημένα και γυαλισμένο. τεχνητό νύχι είναι χτισμένο από τη μάζα, ή ως μια γέλη ονύχων. Πριν από την Εφαρμόστε το καρφί τέχνης αυτοκόλλητα νυχιών επιφάνεια πρέπει να καθαρίζονται. Στεγνό και χωρίς σκόνη τα νύχια είναι σημαντικές για την καλή προσκόλληση. Τα επιθυμητά Μοτίβο έχει λυθεί τώρα με το τσιμπιδάκι των το αλουμινόχαρτο μεταφορέα, κομμένα και κολλημένα στο καρφί. Προεξοχές μπορεί να αποκοπεί ή να κατατεθεί. Έτσι η τέχνη νυχιών με AHA επίδραση λαμβάνει την τελική λάμψη και μακράς ανθεκτικό παραμένει, τέλος, είναι ένα σαφές παλτό ή ακόμη και ένα κορυφαίο παλτό εφαρμόζεται.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής