Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
KONAD συλλογή σφράγιση πρότυπο - πολλά μοτίβα
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Με την KONAD συλλογή σφράγιση μεμβράνη γίνεται εύκολα ακριβές Nailstyling. Το πρότυπο είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά σε προσεκτική μεταχείριση. Καλύτερα αποτελέσματα επιτυγχάνονται με την KONAD σφράγιση βερνίκια. Αυτά είναι επίσης διαθέσιμα στο κατάστημα nded.

Ένα σφράγιση βερνίκι νυχιών σε το επιθυμητό Χρώμα είναι δίπλα σε ένα αντίστοιχο πρότυπο για τέλεια σφράγιση μετά τη KONAD μέθοδο, καθώς και ένας εξολκέας, και απαιτείται μια σφραγίδα. Σφράγιση βερνίκια νυχιών έχουν το πλεονέκτημα ότι στεγνώσει πιο αργά και να επιτρέψει μια τέτοια ήσυχη, ακριβή χειρισμό σε σύγκριση με τα άλλα βερνίκια νυχιών. Όλος ο εξοπλισμός είναι διαθέσιμα στο κατάστημα ως ένα ενιαίο συστατικό ή επίσης στο σύνολο. Το βερνίκι νυχιών εφαρμόζεται για τη σφράγιση συλλογή KONAD πρότυπο και στη συνέχεια αφαιρείται ομαλή με την σπάτουλα. Προαιρετικά, επίσης διάφορα μοτίβα σφράγιση σε διάφορα χρώματα μπορεί να εφαρμοστεί ανά καρφί. Η σφραγίδα είναι το θέμα του προτύπου και μεταφορά γρήγορα με μια κυλώντας κίνηση στην επιφάνεια καρφιών είναι έτοιμη. Το καρφί είναι έτοιμη, εξασφαλίζει ένα κορυφαίο παλτό, ότι η σφράγιση καιρό εφαρμογή λάμπει μόνιμα και στολισμένη το καρφί.


Διαστάσεις
+
0.002 Μέτρα (m)
0.254 Μέτρα (m)
0.18 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής