Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Χάντρες

Χάντρες

σφαιρίδια χρώματος Χάντρες σφαιρίδια χρώματος
from 0,30 € *
1,67 € / 100 g
Nail art Μαργαριτάρι κολιέ Χάντρες Nail art Μαργαριτάρι κολιέ
from 0,38 € *
4,22 € / 100 g
NAIL-EON Σφυρίζω χαβιάρι χάντρες Χάντρες NAIL-EON Σφυρίζω χαβιάρι χάντρες
from 2,08 € *
2,45 € / 100 g
σφαιρίδια χρώματος Χρυσό Χάντρες σφαιρίδια χρώματος Χρυσό
0,45 € *
2,50 € / 100 g
Χάντρες - σετ 3d για νύχια/nyxia

Τα δάχτυλα και τα χέρια είναι πηγή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες- πάντα ήταν έτσι. Είτε δει κάποιος τα χέρια της Αφροδίτης στον πίνακα του Μποτιτσέλι ‘’Η γέννηση της Αφροδίτης’’ τότε θα δείτε με λεπτομέρεια και  με πολύ αγάπη ζωγραφισμένα δάχτυλα που ακουμπούν ελαφρά στο στήθος της, ή μπορεί κανείς να δει τα χέρια με τα δακτυλίδια στις κυρίες του Ρούμπενσεν- τα χέρια και τα δάχτυλα πάντα συνάρπαζαν τους καλλιτέχνες, και αν μη τι άλλο είναι και τα νύχια τα οποία δίνουν την τελική πινελιά, ώστε να είναι τόσο ελκυστικά τα χέρια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γυάλινες πέρλες της Nailart για να δώσετε μικρούς, λαμπερούς τόνους. Έτσι σαν ένα πολύτιμο δαχτυλίδι με πέτρα στο δάχτυλο, προσδίδει μοναδικό χαρακτήρα και δίνει όμορφα σχεδιασμένο νύχι με γυάλινες χάντρες. Εξίσου μεγάλη ποικιλία με τον κόσμο των πολύτιμων λίθων θα βρείτε στον κατάλογό μας  Γυάλινες Χάντρες.

Οι πολύ μικρές γυάλινες χάντρες στην συλλογή μας είναι ποικίλες, ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και είναι πολύ ανθεκτικές. Τοποθετούνται σε νωπό βερνίκι ή τζελ και διατίθενται σε πολλά χρώματα- ιριδίζοντα ή διαφανή, με τζιν εμφάνιση, μεταλλικά ή σε τύπο φίλντισι. Casual, κομψά, ασορτί με το υπόλοιπο είτε ως σημείο αντίθεσης: υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε στο τις γυάλινες χάντρες.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€