Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Καρφί τέχνη glitter νήματα - λωρίδες για glittery νυχιών σχεδιασμός
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Τα θέματα του glitter πάνω στο νύχι το καρφί κάνουν την επιδεικτικός και πολυδάπανο μάτι-catcher. Το καρφί τέχνης glitter νήματα - λωρίδες έχουν ενσωματωθεί το ακρυλικό ή τζελ μοντελοποίηση και δημιουργώντας συναρπαστικά αποτελέσματα ως συνάρτηση του προσπίπτοντος φωτός αντανακλάσεις.

Για την εφαρμογή της καρφί τέχνης glitter νήματα - λωρίδες του φυσικού νυχιού παρασκευάζεται ως συνήθως. Στο νύχι κατεργασμένων off primer εφαρμόζεται, παρέχει στη συνέχεια ένα αλφαβητάρι για την αντίστοιχη βάση της μοντελοποίησης gel. Ένα πρώτο στρώμα του gel αποτρέπει αποχρωματισμό. Τα νήματα λάμψη που συνδέονται με το στρώμα του ιδρώτα, τέλεια σε το επιθυμητό Χρώμα και απλά αυτό μπορεί να επιτευχθεί είναι για παράδειγμα με ένα ζευγάρι τσιμπιδάκια και εναλλακτικά μπορεί να είναι διασκορπισμένα τα tinsel νήματα. Στη συνέχεια, το πρότυπο τοποθεσία καρφί ως συνήθως είναι διαμορφώθηκε και σφραγισμένα για την αποφοίτησή του με το κορυφαίο παλτό. Η θεραπεία με σκούπα και στίλβωση εξασφαλίζει τη μέγιστη λαμπρότητα. Καθώς και της προσομοίωσης το πήκτωμα, οι λωρίδες στο ακρυλικό μπορούν να ενσωματωθούν. Πώς είναι αναλογική. Aceylnägel είναι ιδιαίτερα γυαλιστερά, όταν τελικά είναι γυαλισμένες, ένα στρώμα του UV γέλη μπορεί να εφαρμοστεί ως στεγανωτική ουσία εδώ.


Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής