Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Καρφί τέχνη καρφί φύλλο κόλλα-ρετρό στυλ - μια αφή του 1970
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Θα πρέπει να λάβει ένα πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό των νυχιών, καρφί τέχνης καρφί ταινίας είναι αυτο-αυτοκόλλητα - ρετρό στυλ που ταιριάζει ιδανικά. Το εκθαμβωτικό μοτίβα σε το ρετρό στυλ Εξορκίζω εμφάσεις στο νύχι, το οποίο είναι εξαιρετική, όπως catcher. Μέσα από το ελάχιστο πάχος του φύλλου μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα μέσα στο κτίριο ζελέ ή με σφραγίδα.
Το έργο με το καρφί τέχνης καρφί φύλλων αλουμινίου κόλλα - στυλ ρετρό είναι πολύ εύκολο. Το καρφί πραγματοποιείται ως συνήθως, το αλουμινόχαρτο μπορούν είτε να ενσωματωθούν μέσα τη γέλη δομή ή επικόλληση ακριβώς κάτω από την κορυφή ντύνουν μπορεί να είναι. Μια καθαρή και στεγνή επιφάνεια, είναι σημαντικό για ένα ασφαλές κράτημα του αυτοκόλλητου Naiart. Συνιστάται επίσης να τραχύνετε ελαφρά νυχιού με το buffer. Η Naiart ταινία κόβεται σε το σωστό σχήμα, με το τσιμπιδάκι, το μοτίβο του θαλαμίσκου μέσο προσεκτικά να αφαιρεθεί και να εμφανιστεί στο νύχι στην επιθυμητή θέση. Πιέζοντας ελαφρά το αλουμινόχαρτο είναι σταθερό και μπορεί να προστατευθεί στη συνέχεια με ένα στρώμα δομή gel ή απευθείας μέσω τη σφραγίδα. Ένα από το τελικό καρφί καθαριστές ή τη χρήση των λειαντικών πετρελαίου εξασφαλίζει μεγάλη λάμψη.

Διαστάσεις
+
0.006 Μέτρα (m)
0.105 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής