Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode WINTER2017
Nailart πούλιες schillerndes μεγάλο - νυχιών σχεδιασμός σε Χρώμα
Λεπτομέρειες
+

Καρφί τέχνη Πούλιες μεγάλο παρέχουν πολύχρωμο, αστραφτερό εφέ πάνω στο νύχι. Η εφαρμογή είναι δυνατή σε συνδυασμό με ακρυλικό όπως με νύχια. Για το μέγιστο αποτέλεσμα, το πούλιες ως καταθετών στα στρώματα ακριλικό ή τζέλ παρεμβάλλονται και λάμψη και λάμψη από μέσα προς τα έξω.
Για την εφαρμογή της καρφί τέχνη Πούλιες μεγάλο το καρφί είναι έτοιμη ως συνήθως την τοποθεσία μοντέλο. Στο φυσικό νύχι αρχειοθετείται με μορφή, roughened και διαθέτουν ένα συνδέοντας πράκτορας. Το αστάρωμα γέλη εφαρμόζεται τον ξηρό εγχυτήρα. Το πούλιες τοποθετούνται απευθείας στο στρώμα του ιδρώτα. Το καρφί με το κατάλληλα γέλη είναι στη συνέχεια ως συνήθως. Η μοντελοποίηση καταλήγει με μια στεγανοποίησης. Αυτό καθιστά το καρφί μηδέν και σπάσιμο-ανθεκτικός και εξασφαλίζει υψηλό γυαλιστερό εφέ. Μπορεί να ενισχυθεί η επιφάνεια λάμψη μέσω της εφαρμογής της στίλβωσης πετρελαίου σε πήκτωμα καρφιά, καρφί ακρυλικό που λαμβάνεται μια στιλβωτική ουσία στην επιφάνεια.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
3
Επισκόπηση
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής