Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Nail art ιστός αράχνης - ασυνήθιστες μορφές για όμορφα νύχια
Λεπτομέρειες
+

Το νύχια τέχνης θέτει ιστό της αράχνης ένα περίτεχνο δίκτυο δομή πάνω στο νύχι. Ως πλήρη κάλυψη διακόσμηση ή σε συνδυασμό με το γαλλικό στυλ γοητευτικό εφέ μπορεί να επιτευχθεί. Το δίκτυο θα κοπεί σε σχήμα και να ενσωματωθεί η μοντελοποίηση ακριλικό ή τζέλ.
Για να γίνει αυτό, το νύχι είναι έτοιμη ως συνήθως. Μετά την εφαρμογή του το αστάρι, το έναυσμα και ένα επαφής στρώμα για την προστασία των φυσικών νυχιών πριν από χρώση, εισάγεται το καρφί ιστό της αράχνης, σε ένα από τα πρόσθετα στρώματα γέλης. Τα σχήματα να σκληρύνει το πήκτωμα και να καθίσει ως σταθερή και καλά προστάτευσα μέσα σε τη μοντελοποίηση. Της αράχνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διαφανή ή χρώματος επίσης μοντέλο σκάφος της γραμμής με τα υλικά, ανάλογα με το συνδυασμό διακριτική προκύπτουν φανταχτερός αποτελέσματα. Επίσης, όταν η εφαρμογή του ακρυλικού ως μοντέλο τοποθεσία υλικό, ενεργείτε. Τελικού μοντέλα είναι τεχνητό νύχι. Καταλήγει στο συμπέρασμα με στεγανοποίησης, για παράδειγμα με το νύχια παλτό. Μετά τη θεραπεία και τον καθαρισμό με σκούπα είναι το καρφί θέση μοντέλο στην υψηλή και μακροχρόνια στιλπνότητα και μηδέν και σφραγισμένα διάλειμμα-απόδειξη.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής