Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Σφυρίζω χάντρες για το σύγχρονο βλέμμα του το χαβιάρι, mικρές μπάλες για καρφιά
Λεπτομέρειες
+

Στο νύχι, υπάρχει σχεδόν τίποτα που δεν υπάρχει. Νέα προϊόντα είναι πάντα δημοφιλή και που έχει αυτό πρώτα, ειδικά ζηλεύω. Με χάντρες μας NAIL-EON σφυρίζω μπορείτε να αποθηκεύσετε ίδια μετά βίας beneidenden τα μάτια. Χρησιμοποιήσετε το χαβιάρι αποτέλεσμα για τα νύχια σας. Θα αναρωτηθείτε τώρα σίγουρα αυτό πρέπει να βρει το χαβιάρι για τα νύχια σας. Τίποτα! Μόνο το αποτέλεσμα.

Η νέα τάση είναι μια πίστωση στο όνομά του. Χαβιάρι δεν είναι μόνο μια αποκλειστική λιχουδιά, είναι επίσης ήδη γνωστός ως φροντίδα ύφασμα για την καταπολέμηση της ρυτίδες. Έτσι, η αποκλειστικότητα αυτή είναι προορισμένος για τα νύχια. Φυσικά δεν την πραγματική χαβιάρι, αλλά μικρές χάντρες, που προκαλούν ακριβώς το φαινόμενο.

Δημιουργούν ένα μοναδικό 3D αποτέλεσμα με χάντρες μας σφυρίζω. Θα χρειαστείτε ένα βερνίκι χρώμα. Εφαρμογή σε δύο επίπεδα στο νύχι. Καλύτερα, εργάζεστε μεμονωμένα κάθε νύχια, έτσι ώστε το χρώμα στεγνώνει πολύ γρήγορα. Το χρώμα είναι ακόμα υγρό, πασπαλίζουμε το ταιριάζουν μικρές χάντρες. Εάν έχετε καλύπτεται ολόκληρο το νύχι, πατήστε ξανά για τις χάντρες και αφήστε ξηρό νύχια.

Χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας υψηλής ποιότητας για τις δημιουργίες σας πιο όμορφη τέχνη νυχιών. Μας προϊόντα υπόκεινται στις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών προτύπων.

Διαστάσεις
+
0.021 Μέτρα (m)
0.038 Μέτρα (m)
0.085 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής