Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Καρφί φύλλων αλουμινίου Leopard - ζούγκλα μοντέρνα ματιά για να κολλήσει
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Το καρφί αλουμινόχαρτο Leopard ενεργεί ως μια τέχνη νυχιών, άγρια και τα εξωτικά την ίδια στιγμή και ένα τέλειο συμπλήρωμα για την σέξι στολή προκλητική. Η ταινία είναι με φύλλο κόλλα που καθορίζεται και να την φύση όπως χρησιμοποιείται επίσης σε τεχνητά νύχια. Ως πλήρη κάλυψη ή καρφί τέχνης διακόσμηση αλουμινίου στις διαφορετικές παραλλαγές μπορεί να εφαρμοστεί. Ανθεκτικότητα και παράγοντας ερμηνείας θα αυξηθεί από μια σφραγίδα.
Εφαρμόστε το φύλλο καρφί στο το βλέμμα του Leopard, το καρφί πρέπει να είναι καθαρό και στεγνό, καθαρό, με σκούπα και Zellette απολίπανση του νυχιού, την ίδια στιγμή. Αυτό είναι σημαντικό για μια καλή πρόσφυση, ειδικά με το φυσικό νύχι. Φύλλο αλουμινίου συγκολλητική ουσία επιτίθεται σε ένα λεπτό στρώμα πάνω του νυχιού. Αυτό αλλάζει μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα της Χρώμα από τον γαλαξία μας σε διαφανές, τότε το αλουμινόχαρτο καρφί τοποθετείται και πιεσμένο με πλακάτα στροβιλισμού ή τριανταφυλλιά chopsticks. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα η κόλλα έχει στεγνώσει, ο προστάτης μπορεί να αφαιρεθεί. Το καρφί είναι στη συνέχεια διακοσμημένα ή τέλος σφραγίζονται. Κτίριο gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή του φύλλου στο τεχνητό νύχι. Το διαφανές τζελ για να σκληρύνει ελαφρώς, τότε η ταινία πιέζεται στο και το πήκτωμα σκληραίνει εντελώς. Είναι σημαντικό εδώ να αποσύρει η ταινία μεταφοράς με ένα τράνταγμα. Το καρφί είναι στη συνέχεια πλήρως στυλ και τελείωσε με κορυφαίο παλτό.
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής