Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Αυτοκόλλητα

Αυτοκόλλητα

Νύχια κρόσσι Αυτοκόλλητα Νύχια κρόσσι
from 0,36 € *
1,71 € / 100 g
Ποδόσφαιρο των νυχιών τατουάζ Αυτοκόλλητα Ποδόσφαιρο των νυχιών τατουάζ
from 0,48 € *
12,00 € / 100 g
Nailsticker Chrome λωρίδες Αυτοκόλλητα Nailsticker Chrome λωρίδες
from 0,60 € *
Αυτοκόλλητα για σχέδια σε νύχια/nyxia

Αν υπάρχει κάτι επείγον, τα φυσικά νύχια πρέπει να προστατευθούν ή απλά είναι επιθυμητή μια όμορφη εικόνα, τα αυτοκόλλητα νυχιών είναι μια πρακτική λύση. Τα μικρά Sticker, λειτουργούν σαν πραγματικά αυτοκόλλητα, τραβάτε το χαρτάκι, κολλάτε, πιέζετε και έτοιμο. Έτσι μπορείτε και στο σπίτι να έχετε όμορφα νύχια, μετατρέποντας  τα νύχια σας μέρα με την μέρα. Έτσι τα Sticker κολλούν πάνω σε νωπά νύχια, σε βαμμένα και σε τεχνητά. Δεν απαιτούν ειδικά εργαλεία και συσκευές, απλά κολλούν. Με λίγο διαφανές βερνίκι από πάνω για προστασία και μακρύτερη διάρκεια.

Στις σελίδες μας θα βρείτε Sticker για όλα τα γούστα. Έχουμε απλά αυτοκόλλητα από λευκό πλαστικό που ξεχωρίζουν πάνω σε σκούρα νύχια και αυτοκόλλητα με μεταλλική όψη από πολύ λεπτά φύλλα χρυσού. Απλά μαύρα σχέδια είναι κομψά πάνω σε ανοιχτόχρωμα βαμμένα νύχια και τρισδιάστατα σχέδια που δείχνουν μαγικά. Τα μοτίβα είναι πολλά, οι fan των λουλουδιών και οι ρομαντικοί θα βρουν στον κατάλογό μας αυτό που θέλουν, όπως ακριβώς και οι fan των νεκροκεφαλών, οι φανατικοί του ποδοσφαίρου, οι λάτρεις των ασιατικών χαρακτήρων, χριστουγεννιάτικα και αποκριάτικα σχέδια, όλα είναι δυνατά.

Η εφαρμογή των Sticker είναι τόσο απλή που μπορείτε να το κάνετε και στο σπίτι, συγκεντρώνοντας μικρά μοτίβα και κολλώντας τα με σταθερό χέρι και λίγη υπομονή. Δεν πρέπει να είστε καλλιτέχνης και χωρίς καμιά ειδική εκπαίδευση, μπορείτε με μικρά αυτοκόλλητα να κάνετε τα νύχια σας να δείχνουν διακριτικά ωραία.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€