Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Αυτοκόλλητα
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Αερογράφος καρφί αυτοκόλλητο λουλούδι - επαγγελματικού ύφους τέχνη νυχιών
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Λουλούδι μπορεί να είναι με την αυτοκόλλητη ετικέττα καρφιών airbrush πλάθω εν ριπή ένα μάτι επαγγελματικά σχέδια πάνω στο νύχι. Το καρφί τέχνης τατουάζ είναι σχεδόν δυσδιάκριτες τεχνολογία με την πρώτη ματιά από την πραγματική airbrush και εξασφαλίζει τα χαρούμενα χρώματα για ένα κυριώτερο σημείο στα φυσικά και τεχνητά νύχια.
Ο Αερογράφος καρφί αυτοκόλλητο μακρύ λουλούδι στο νύχι και αξιόπιστα παίρνει τη λαβή, μερικές βασικές απαιτήσεις πρέπει να πληρούνται. Το καρφί ως συνήθως θα είναι έτοιμη, περιποιημένα και κατά το πρότυπο και να κατατεθεί. Του νυχιού είναι τέλειο και γεμάτοι με το επιθυμητό Χρώμα καρφί τέχνης αυτοκόλλητα μπορεί να κολλήσει. Για να γίνει αυτό, προσεκτικά να απογειωθεί το επιθυμητό μοτίβο του το αλουμινόχαρτο μεταφορέα και βάζει πάνω στο νύχι στην επιθυμητή θέση. Από απαλά πιέζοντας στο αυτοκόλλητο επισυνάπτεται. Ο σχεδιασμός, που μπορούν να συγκεντρωθούν ξεχωριστά από τα μοτίβα, είναι πλήρης, μια σφραγίδα εξασφαλίζει σταθερό κράτημα και λάμψη μακράς διαρκείας. Χρησιμοποιείται ως ένα κορυφαίο παλτό, εναλλακτικά το καρφί μπορεί να καλυφθεί με Clearcoat.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής