Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Αυτοκόλλητα
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Καρφί αυτοκόλλητο ολόγραμμα αστέρι - νέα Nailart για όμορφα νύχια
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Μπορεί να είναι εύκολο καρφί τέχνης Αστέρι δημιουργήσετε το καρφί αυτοκόλλητο ολόγραμμα. Το καρφί αυτοκόλλητο τατουάζ μπορεί εύκολα να κολλήσει στον εαυτό τους και να παρέχει την ατομική και ευτυχισμένη Νυχιών σχεδιασμός για τα νύχια φύση και μοντέλο τοποθεσία. Μια σφραγίδα εξασφαλίζει ότι μόνιμη ανθεκτικότητα.
Ολόγραμμα είναι σημαντικό για την εφαρμογή του αστεριού ένα καλά καρφί αυτοκόλλητο προετοιμασμένοι καρφί. Το φυσικό νύχι είναι περιποιημένα και σε μορφή, το Ως συνήθως με ένα C-καμπύλη χτισμένο μοντέλο νυχιών της σε θέση. Σχετικά με το τελικό Καρφί επιφάνεια, η οποία πρέπει να είναι καθαρή, χωρίς σκόνη και ξηρό, είναι Επιθυμία κολλήστε τα μοτίβα αυτοκόλλητη αυτοκόλλητη ετικέττα. Αυτοί μπορούν να είναι Αφαιρέστε το τσιμπιδάκι, από την ταινία υποστήριξη και στην επιθυμητή θέση θέση. Εάν είναι απαραίτητο, μετά τη διόρθωση με καρφί μηχανές ή Λίμες να. Ενδείκνυται για τη μόνιμη ανθεκτικότητα της αυτοκόλλητη ετικέττα τέχνης καρφιών Σφραγίδα ως τέρμα. Ένα κορυφαίο παλτό είναι κατάλληλο σκληρύνει υπό Υπεριώδεις ακτίνες, θα σαφές παλτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής