Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Αυτοκόλλητα
Καρφί αυτοκόλλητο πλατείες - και κυκλικές μορφές - γραφική πολύχρωμο καρφί τέχνης

Λεπτομέρειες
+

Με το καρφί αυτοκόλλητο πλαίσιο και Κυκλικές μορφές γίνεται παιχνιδάκι νυχιών σχεδιασμός. Τα μοτίβα είναι κολλημένα το απλά στο καρφί και σφραγισμένο. Τα επιμέρους μοτίβα, η σε διάφορα χρώματα είναι διαθέσιμα, μπορεί να είναι για μια ποικιλία από συνδυάζουν μοναδικά καρφί τέχνης δημιουργίες.
Πριν από την εφαρμογή, το καρφί αυτοκόλλητα έχουν το καρφί ως συνήθως προετοιμασμένοι να. Όταν το φυσικό νύχι είναι μια σχολαστική μανικιούρ, τότε θα το καρφί στην επιθυμητή μορφή κατατεθεί και μπορεί να είναι γεμάτοι. Το Μοντέλο σε θέση καρφί είναι χτισμένο ως συνήθως ακριλικό ή τζέλ και με τη μορφή έφερε. Σχετικά με την καθαρή, χωρίς σκόνη και ξηρό νυχιού, μπορεί τώρα Καρφί αυτοκόλλητο πλατείες - και κυκλικές μορφές μπορεί να κολλήσει. Το επιλεγμένο θέμα θα αφαιρούνται προσεκτικά από την ταινία - για παράδειγμα με ένα ζευγάρι τσιμπιδάκια - και σε το καρφί που έχει συσταθεί. Η ευθύνη δημιουργείται πιέζοντας απαλά στο. Είναι ότι Τέχνη νυχιών με το χαρμόσυνο-χρώμα καρφί τατουάζ ολοκληρωθεί, να το καρφί σφραγίζονται. Ένα κορυφαίο παλτό είναι ιδανικό, εναλλακτικά, επίσης ένα Σαφές διορθώσετε τα αυτοκόλλητα νυχιών και καρφί με λάμψη μακράς διαρκείας σταματήσεις.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής