Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Vύχια γαλλικό στυλ τατουάζ στολίδια ασήμι - γαλλική nail art
Λεπτομέρειες
+

Vύχια ασημένια στολίδια γαλλικό στυλ τατουάζ φέρει η γαλλική βλέμμα ολοκαίνουργιο σχετικά με τα φυσικά και τεχνητά νύχια. Το ασήμι Στολίδια μπορεί να κολλήσει στην άκρη των νυχιών, καθώς και με πολλά άλλα Vύχια τέχνης αντικείμενα μπορούν να συνδυαστούν. Αν φυσικά και τεχνητά νύχια, ακρυλικό ή Τζελ διαμόρφωσης, ασημένια γαλλική αυτοκόλλητα είναι πάντα μια καλή επιλογή.

Έτσι ώστε το vύχια στυλ τατουάζ γαλλική στολίδια ασήμι καιρό Κρατήσου από το νύχια και ιδανικά να τεθεί σε ισχύ, το νύχια είναι έτοιμη ως συνήθως. Το Φυσικό νύχι είναι κατατεθεί για την μοντελοποίηση και ξαναχτίστηκε ακριλικό ή τζέλ. Οι επιλεγμένες καρφί αυτοκόλλητα θα τοποθετηθεί στο τελικό vύχια μοτίβο και ελαφρά τη vύχια, πιεσμένο, κάθε υπέρβαση με ένα αρχείο ή ένα Νυχοκόπτες αφαιρούνται. Ένα παρέχει μακρά αναμονή στο νύχια τελική σφραγίδα ως τέρμα. Αυτό το μέτρο είναι επίσης Εάν το vύχια τέχνης αυτοκόλλητα στο φυσικό νύχι. Εδώ για παράδειγμα ένα σαφές παλτό, είναι σκόπιμο να τα νύχια και νυχιών τατουάζ και παρέχει λάμψη μακράς διαρκείας.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής