Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / τατουαζ νυχιων

τατουαζ νυχιων

Nageltattoos νέον τατουαζ νυχιων Nageltattoos νέον
from 0,58 € *
11,60 € / 100 g
Καρφί γαλλική φυλών τατουάζ τατουαζ νυχιων Καρφί γαλλική φυλών τατουάζ
from 0,65 € *
13,00 € / 100 g
Καρφί Fullcover τατουάζ floral σχέδιο τατουαζ νυχιων Καρφί Fullcover τατουάζ floral σχέδιο
from 0,65 € *
13,00 € / 100 g
Ένα εγκεφαλικό επεισόδιο Nageltattos τατουαζ νυχιων Ένα εγκεφαλικό επεισόδιο Nageltattos
from 0,58 € *
11,60 € / 100 g
Ποδόσφαιρο των νυχιών τατουάζ τατουαζ νυχιων Ποδόσφαιρο των νυχιών τατουάζ
from 0,48 € *
12,00 € / 100 g
Καρφί τατουάζ ασήμι τατουαζ νυχιων Καρφί τατουάζ ασήμι
0,63 € *
12,60 € / 100 g
Vύχια πολύχρωμο γαλλικό στυλ τατουάζ τατουαζ νυχιων Vύχια πολύχρωμο γαλλικό στυλ τατουάζ
from 0,60 € *
12,00 € / 100 g
Καρφί τατουάζ σύνορα τατουαζ νυχιων Καρφί τατουάζ σύνορα
0,60 € *
12,00 € / 100 g
Τατουαζ νυχιων ή nail tattoos για σχέδια σε νύχια/nyxia και nails
Αυτοκόλλητα ή ως ένα ρυμουλκούμενο

Υπάρχουν βασικά δύο τύποι των τατουάζ νύχια. Πολλά από τα μικρά μοτίβα είναι διαθέσιμα ως αυτοκόλλητες ετικέτες. Η εφαρμογή στη συνέχεια είναι πολύ εύκολη, επειδή τα τατουάζ αφαιρούνται εύκολα με τσιμπιδάκια με το μεταφορέα φύλλο αλουμινίου και κόλλα. Vύχια αυτοκόλλητα όπως ρυμουλκούμενα διατίθεται σε διάφορα πάχη και μπορεί είτε να καταγράφονται άμεσα και διατίθενται στο νύχι ή πρέπει καταρχάς να βυθιστούν στο νερό για κάποιο χρονικό διάστημα. Όλοι νύχια αυτοκόλλητα, μαζί, είναι ότι το νύχια στο τέλος είναι σφραγισμένο. Έτσι, πολύ κολλήσει το τατουάζ πάνω στο νύχι, και να κρατήσει σας δύναμη της μορφής και του χρώματος.

Vύχια τατουάζ στις πολυάριθμες παραλλαγές του σχεδιασμού

Vύχια τατουάζ είναι ιδανικό για τη γρήγορη δημιουργία της φαντασίας τέχνη νυχιών ως αυτοκόλλητα εύκολο στη χρήση. Η ευρεία επιλογή μοτίβων καθιστά εύκολο να δημιουργήσετε όποιο στυλ. Γραφικών, floral, διακοσμητικά ή ρομαντικό - για κάθε επιθυμητό σχεδιασμό νυχιών αν το σωστό νύχια αυτοκόλλητα. Τα περισσότερα θέματα είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά χρώματα ή συνδυασμούς χρωμάτων, έτσι ώστε ο σχεδιασμός μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί για την στολή και προσωπικό ύφος. Πολλά αυτοκόλλητα μπορεί επίσης να συνδυαστεί, δημιουργώντας έτσι νέα και μοναδικά έργα τέχνης σε φυσικά και τεχνητά νύχια.

Από το ενιαίο θέμα μέχρι την πλήρη κάλυψη τατουάζ

Εκτός από τα αυτοκόλλητα τατουάζ μικρό πλήρη κάλυψη ή για Γάλλος νύχια, μοτίβα είναι διαθέσιμες. Ο σχεδιασμός μπορούν να εφαρμοστούν πολύ γρήγορα. Το νύχια τέχνης αυτοκόλλητα μπορεί να ασκηθεί για την τέλεια τοποθέτηση με το νυχοκόπτη με μορφή και είναι "χειροποίητα" έτσι μετά βίας του ενός με το πινέλο ή την τεχνική του αερογράφου.

Σφραγίδα ως τέρμα

Έτσι κρατάτε το νύχια τατουάζ και δεν αποσπώνται από το νύχια, μια σφραγίδα εφαρμόζεται στο τελευταίο βήμα. Ανάλογα με το πώς το νύχια έχει σχεδιαστεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα κορυφαίο παλτό ή ένα βερνίκι που χρησιμοποιείται. Το κορυφαίο παλτό είναι σκληρύνει κάτω από το φως μονάδα και προβλέπει μια ιδιαίτερα σκληρή και γυαλιστερή επιφάνεια έτσι ώστε μια μόνιμα όμορφα νύχια.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€