Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / τατουαζ νυχιων
Vύχια πολύχρωμο γαλλικό στυλ τατουάζ - πολύχρωμο vύχια τέχνης για να κολλήσει

Λεπτομέρειες
+

Καρδιές και αστέρια στην ευτυχισμένη Χρώματα του ουράνιου τόξου είναι ιδανικά κατάλληλη για τα νύχια, πολύχρωμο και έξυπνη μόδα. Η εφαρμογή των νυχιών τατουάζ πολύχρωμο γαλλικό στυλ είναι πολύ εύκολο. Τα αυτοκόλλητα αυτοκόλλητα νυχιών είναι εύκολα εφαρμοσμένο και προς το καλύτερο Διάρκεια ζωής σφραγισμένο.


Έτσι το vύχια τατουάζ πολύχρωμο γαλλικό στυλ στο νύχι μόνιμα και αξιόπιστα τηρούν, είναι απαραίτητη η καλή προετοιμασία. Το vύχια είναι πώς συνήθη περιποιημένα σε σχήμα και χτίστηκε στο πλαίσιο της θέσης μοντέλο. Στην επιφάνεια του τελικού, καθαρίστε το μικρό vύχια αυτοκόλλητα μπορεί τώρα εντελώς να τοποθετηθούν σύμφωνα με το αίτημα. Το επιθυμητό μοτίβα των οποίων είναι Καταγράφονται μεταφορέα ταινία με ένα ζευγάρι τσιμπιδάκια, κομμένα, ενδεχομένως με τη μορφή και Ορίστε το καθαρό καρφί. Η ενσωμάτωση είναι επίσης δυνατό στον υγρό ζελέ. Περίσσεια αυτοκόλλητο υλικό μπορεί, ενδεχομένως, με την Αφαιρέστε το αρχείο. Έτσι το vύχια τέχνης αυτοκόλλητα μακρά και αξιόπιστα στο καρφί ραβδί ένα πρέπει να εφαρμοστεί ως ένα τέρμα. Ανάλογα με το καρφί κατάλληλο για ένα βερνίκι ή ένα κορυφαίο παλτό. Το τελικό στρώμα παρέχει για μόνιμα όμορφα νύχια με την ευφάνταστη νύχι του τατουάζ σε φωτεινά χρώματα.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής