Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Wraps
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Καρφί φύλλων αλουμινίου - χρυσό - για την ευγενή και λαμπερό καρφί τέχνης παραστάσεις
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Καρφί φύλλων αλουμινίου σε χρυσό είναι ιδανικά ταιριαγμένη για να φέρει την τέχνη νυχιών γρήγορα και με μια συστροφή στο νύχι. Το σχέδιο φαίνεται εντελώς διαφορετικό όπως και την εφαρμογή του gel χρώμα ή χρώμα, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να χειριστεί το λαμπερό φύλλο. Το styling είναι τέλεια, μια σφραγίδα δημιουργεί ένα προστατευτικό κορυφαίο παλτό ή το σαφές παλτό λήξης και εξασφαλίζει μεγάλη λάμψη και μια γρατσουνιά - και αντίκτυπο-ανθεκτική επιφάνεια.
Για τη δημιουργία τέχνης καρφί με το αλουμινόχαρτο καρφί - χρυσό έχει την επιφάνεια των νυχιών καθαρό και απαλλαγμένο από λίπος; Μια προ-καθαρισμού με σκούπα και Zellette είναι ιδανικό, αυτό εξασφαλίζει μια τέλεια πρόσφυση της κόλλας του φύλλου αλουμινίου. Η κόλλα εφαρμόζεται αραιά στο νύχι και εύκολα αποξηραμένα. Ουσίας μετατρέπεται από Milky να άχρωμο, το φύλλο μεταφοράς μπορεί να τοποθετείται και να πιέζεται προς τα κάτω με ένα ραβδί από ξύλο τριανταφυλλιάς ή ακόμη και ένα σημείο του στροβιλισμού. Μετά την πλήρη ξήρανση μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα την υποστήριξη και το χρυσό έλασμα που λάμπει στην μεταλλική στιλπνότητα. Ένα κορυφαίο παλτό εφαρμόζεται στον τελικό, σφραγισμένο το καρφί, το φινίρισμα και αυξάνει την γυαλάδα και την αντοχή. Το αλουμινόχαρτο τέχνη νυχιών στα νύχια gel χρησιμοποιείται, αντικατέστησε μια κόλλα gel δομή. Να σκληρύνει το πήκτωμα στρώμα, μετά την εισαγωγή της ταινίας νυχιών είναι η τελική θεραπεία κάτω από τη λάμπα UV.
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής