Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Wraps
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Καρφί φύλλων αλουμινίου ουράνιο τόξο για εκθαμβωτικό επιπτώσεις στο καρφί
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Εντυπωσιακά ζωηρόχρωμων μίσχων από τη μεταφορά αλουμινόχαρτο καρφί ουράνιο τόξο. Η επιδεικτική καρφί τέχνης στοιχείο είναι κατάλληλο για την κομψή σχεδίαση, το βράδυ, καθώς και για την ημέρα. Το εύκολο στη χρήση μεταφορά αλουμινόχαρτο καρφί καθορίζεται με ένα ειδικό φύλλο κόλλα στο φυσικό νύχι, στο μοντέλο τοποθεσία καρφιά επίσης ένα κτίριο gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια κόλλα.
Υποβάλλεται σε επεξεργασία με αλουμινόχαρτο κολλήστε το αλουμινόχαρτο, όνυχος πρέπει να είναι καθαρά και στεγνά. Με σκούπα και Zellette, λίπος και σκόνη μπορεί να αφαιρεθεί με ασφάλεια. Ένα λεπτό στρώμα της κόλλας εφαρμόζεται στο νύχι, αυτό μπορεί να προσελκύσει, όσο χρονικό διάστημα όπως, μέχρι να γίνει διαφανές. Αυτό το στάδιο επιτευχθεί, το τμήμα ταινία είναι τοποθετείται και να πιέζεται στο. Αυτό είναι ένα μεγαλύτερο σημείο στρόβιλο ή επίσης ένα ραβδί από ξύλο τριανταφυλλιάς. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα η κόλλα σκληρύνει και ο προστάτης μπορεί να αφαιρεθεί με τα δάχτυλά σας ή τα τσιμπιδάκια. Παρόμοια, για να προχωρήσει, αν αντί για κόλλα δομή gel που χρησιμοποιείται για την προσκόλληση της ταινίας "ουράνιο τόξο". Η διαδικασία αυτή εφαρμόζεται κυρίως σε ακριλικό ή τζέλ καρφιά. Η clear τζελ για να σκληρύνει εν συντομία και, στη συνέχεια, το τμήμα του κινηματογράφου είναι πιεσμένο. Περισσότερες σκλήρυνση περάσματα εγγυάται το σταθερό κράτημα. Το καρφί μπορεί να στη συνέχεια ξαναχτίστηκε, συμπληρώνονται με ακόμη μεγαλύτερη τέχνη νυχιών ή σφραγισμένα ομοίως.
Προϊόντα μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από την εικόνα του καταστήματος!
Διαστάσεις
+
0.025 Μέτρα (m)
0.025 Μέτρα (m)
0.045 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής