Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Αίγλη καρφί φύλλων αλουμινίου Ζέβρα για τέλεια Nailart στα φυσικά και τεχνητά νύχια
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Το αλουμινόχαρτο καρφί αίγλη του nded είναι επίσης κατάλληλο ως ένα καρφί τέχνης στοιχείο στην ακρυλικό τεχνική για τη μοντελοποίηση της πηκτής. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό νυχιών πλήρη κάλυψη ή ως έξυπνο catcher στο πλαίσιο μοντελοποίησης. Επίσης στο φυσικό νύχι, η ταινία μπορεί να συνδεθεί εύκολα σε πολλές παραλλαγές τους.
Πριν από την εφαρμογή το καρφί τέχνης αλουμινόχαρτο για τα φυσικά ή τεχνητά νύχια πρέπει αυτό έφερε με τη μορφή, εάν είναι αναγκαίο, ως πρότυπο και να καθαρίζονται. Ειδικά για την πλήρη άρση των λεπτών σωματιδίων είναι να δοθεί προσοχή. Μια σκούπα από μας nded σε απευθείας σύνδεση σειρά είναι ιδανική για αυτό. Αφού δημοσιεύσουν το κατάλληλο μπάλωμα της νύχια για το καρφί, είναι προσεκτικά τράβηξε από τη μεταφορά κορδέλα και το αλουμινόχαρτο καρφί αίγλη που έχει συσταθεί. Μόνο, αν η γκοφρέτα-λεπτό αυτοκόλλητη ταινία βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, πατήστε στον σταθερά. Σε λίγα λεπτά, μια θεαματική Nailart είναι έφερνε χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική, μια τότε εφαρμόζεται σφράγιση gel νυχιών αλουμινόχαρτο παραμένει ασφαλής στη θέση.
Ειδική άκρη μας για την εφαρμογή του φύλλου αλουμινίου νυχιών το νύχι: η ταινία είναι θερμαίνεται με στεγνωτήρα μαλλιών έχει αποσύρει ως ο ίδιος ομαλά και προσκολλάται τέλεια στην επιφάνεια των νυχιών.
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής